Se caută informaticieni

HP Software and Solutions, compania cu cea mai mare cantitate de inovare per micrometru pătrat, caută să mai angajeze niște oameni în Cluj, oferindu-vă oportunitatea unică de a fi colegi.

Astfel, puteți opta pentru una dintre pozițiile libere, preferabil cât mai repede, întrucât astfel de poziții nu rămân libere mult timp:

  • BSAE developer. BSAE (Business Service Automation Essentials) este în principal o unealtă de raportare care se integrează cu diverse produse, printre care cele mai importante sunt Server Automation (SA) și Network Automation (NA). Descrierea job-ului o găsiți aici. În principiu, după cum vedeți, nu se cere premiul Nobel.
  • UCMDB QA. UCMDB (Universal Configuration Management DataBase) este un software care se ocupă de configurarea a mii de dispozitive și aplicații, folosind diverse tehnologii de descoperire (a configurațiilor). Pare greu, dar nu e moarte clinică, din contră. Se caută un QA, detalii aici.
  • 3 x CORD UCMDB. Tot UCMDB, trei oameni, de data asta pentru echipa de CORD (Customer-Oriented Research and Development). Detalii aici.
  • OO QA, OO vine de la Operations Orchestration, care este un software ce automatizează orice proces dintr-un datacenter. Detalii aici.

Nu mă ocup eu de recrutări, eu doar am dat mai departe informația. Fiecare post are trecută în document modalitatea de contact. Multă baftă celor interesați.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.