Sesiune de training pentru asigurarea calității la HP Cluj

Se poate să fii un specialist IT și fără să fii doxă de programare, clase de Java și Python și ce-o mai fi. Și, cred eu, se poate să nu mai lucrezi, cu adevărat, decât câteva zile în viață, în rest făcând ceea ce-ți place.

Se poate să pui pasiune în lucrul bine făcut pe care ți-l dictează piața, dar în primul rând conștiința. Pentru că se prea poate, vorbind din experiență, să te simți bine muncind bine într-un colectiv bun. Se poate să ai experiențe spirituale revelatoare contemplând lucruri abstracte, precum procesul de testare.

Se poate să înveți, să ieși în față și să livrezi ceva de calitate, se poate să te simți mândru de ceea ce faci, de ceea ce înveți și de ceea ce aplici, se poate să te cufunzi într-un colectiv decent și foarte deschis la colaborări profesionale, totodată lustruindu-ți unicitatea.

Testarea, după cum spune și poezia mea, nu este o activitate plictisitoare, mecanică sau robotică, ci este un proces dinamic în care, de multe ori, te simți ca un copil ce descoperă o comoară ascunsă privirii. Eu așa mă simt!

Testarea software, în special la HP Software Cluj Napoca, este un proces uman orientat spre cunoaștere și experimentare și, garantat, nicio zi nu va semăna cu cealaltă, în sensul acela pozitiv și cumva călduț spiritual.

Trebuie doar să vrei, să fi dat pe la școală, și să fii un pic curios.

QA Sessions at HP Software Cluj Napoca

QA Sessions at HP Software Cluj Napoca

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.