… și umblau cu cocisul la vedere

În weekend, la Zlatna a fost un mare meeting electoral marca USL. Care mai de care mai cu mașini de lux avea stegulețele albe triunghiulare și făcea propagandă anti-tiranie PDL-istă.

Amu, despre gusturile politice ale fiecăruia nu pot să comentez, dar pot să remarc un aspect înfiorător: ăștia n-au propus soluții de dezvoltare economică a zonei, n-au propus modele de coagulare, adeziune și integrare socială, n-au propus nimic ci, la masa mare organizată în scop de mită electorală, s-a spus doar atât: să plece ăștia și să venim noi.

În rest, erau cam aceiași politicieni șmecherași de acum 10 ani, cu același discurs nul, cu aceleași realizări vide, ca un fel de sumă vectorială a vremurilor ce or să vie. Și umblau ăștia prin oraș fuduli, învingători, cu fundul la vedere și stromeleagul erect să-i dea poporului local numărător de fise o înălțătoare mumu din mașinile de zeci de mii de euro…

I-am văzut pe unii lingându-se pe bot după mita electorală USListă. Cum să spun? Sexul oral începe atunci când pui limba sau buzele și umezești ștromeleagul, lingându-te pe bot de pofta ce-ai poftit. Așa că, îndrăznesc să spun, unii au început s-o sugă de mai devreme.

Să fim preciși:

  1. Nu poți cere corectitudine politică poftind la mita electorală.
  2. Un popor decent nu poate da naștere unei societăți indecente și obscene.

Cine nu vede nimic greșit în a accepta mita electorală să ridice mâna.

P.S. Dacă anul acesta cineva îmi va bate la ușă cu un cadou cvasi-electoral “de ziua mea”, o să-și ia un divin pumn în gură. Apolitic.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.