Ultima zi de proteste la Cluj

Cel puțin la cum se prezintă situația astăzi, nu cred că vor mai urma alte proteste la Cluj Napoca. Mă rog, s-ar putea să mai fie unele contra-Ponta și anti-plagiatori, dar cele pro-democrație cred că se vor termina aici, diseară, ca nu cumva mitingul să devină strict politic după ce conflictul politic se va muta pe alte planuri.

Sigur, dacă votul va fi invalidat și toată acțiunea USL-ului va fi zădărnicită, pentru mine mai rămâne întrebarea: “De ce au făcut mizeriile astea?” Ca să ce? Să ne facem de cacao în lumea civilizată și să avem ce plăti?

Sincer, nu cred că rata de schimb și-a încetinit scăderea din cauza politicilor nule luate de guvern, ci pentru că a devenit clar că Băsescu nu va pica. Trebuie spusă chestia asta, ca nu cumva Ponta sau Crin să aibă tupeul jegos de a vorbi despre rata de schimb și să spună că au luat măsuri…

În fine, pe mai departe vom vedea ce va fi.

8 Comentarii

 1. TNH 27 iulie 2012 la 22:16 - Raspunde

  Leul nu mai scade pentru că aşa e normal. În fiecare an la sfârşitul lui iulie şi în mare parte din august intră foarte mulţi euro în ţară de la românii care vin acasă din Italia şi Spania. Rata de schimb leu-euro trebuia să scadă cu mult mai mult în perioada asta, cei câţiva bani cu care a scăzut în ultimele zile sunt ca nişte bomboane pe colivă.

  Ar fi interesant de făcut un grafic cu evoluţia leu-euro în lunile iulie şi august în 2008-2011 comparativ cu iulie şi august 2012.

  • Robin Molnar 01 august 2012 la 21:38 - Raspunde

   Am înțeles, este foarte pertinentă observația ta.

 2. ice4you 28 iulie 2012 la 09:41 - Raspunde

  Ai o belea cu blogul? Nu de alta da am scris dita mai postul … am dat posteaza si a disparut in neant! Nu este prima oara cand mi’se intampla asta!

  • Robin Molnar 28 iulie 2012 la 09:43 - Raspunde

   Nu. Chestia aia se întâmplă de la conexiuni instabile, problemă care apare de obicei la clienți nu la server.

 3. ioan t. 28 iulie 2012 la 15:01 - Raspunde

  Slava Domnului ca s-a mai oprit cresterea Euro, c-altfel nu dadeau prea bine economiile mele in lei, si asa putine … altfel, maine la vot, stampila pe DA sau NU 🙂

 4. ice4you 28 iulie 2012 la 21:14 - Raspunde

  Sa fiu sincer nu ma pot plange de asa ceva … si daca ar fi asa … atunci ar trebui ca teoretic sa stea o vreme fara a posta dupa care sa iti dea o eroare de conexiune esuata. Nu se intampla asta … pur si simplu … dupa ce incerci sa postezi comentariul .. acesta dispare instant. Sper ca asta sa fie postat acum.

  • Robin Molnar 01 august 2012 la 21:39 - Raspunde

   Se poate să fie probleme și la mine în datacenter… 🙁

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.