Viitorul cu natalitate zero

Mă rog, nu chiar zero-zero, dar aproape de zero va fi natalitatea în viitorul nu foarte îndepărtat, atunci când populația va fi formată exclusiv din oameni obezi de tip trei.

Poate că acesta este un mecanism de apărare al naturii, prin care natura se asigură că vom avea, măcar puțin, grijă de corpul nostru.

Din punctul de vedere al unui obez (nu chiar de tip trei, dar la limită), care a văzut cât de ușor se ajunge pe culmile greutății, acesta este un semnal de alarmă, în sensul că nu mi-aș dori ca obezitatea să devină normalitate.

De aceea, eu mă și lupt cu ea. Dar problema nu este una strict personală și nu este doar o chestiune de alegere: mâncarea nesănătoasă este amestecată cu cea sănătoasă, de nici nu mai știi ce să alegi…

În fine, pentru a avea o șansă reală în lupta cu kilogramele, am nevoie de o etichetare corectă a produselor, întrucât nu pot trăi doar cu apă și soare, iar problema obezității ne afectează prezentul într-o manieră agravantă, care ne va afecta și viitorul într-un mod care s-ar putea să ne fie fatal.

2 Comentarii

  1. ocsike 28 august 2014 la 08:54 - Raspunde

    Eu nu cred ca natalitatea este data de obezitate, la noi, mai degraba de nivelul de trai.

    • Robin Molnar 28 august 2014 la 08:57 - Raspunde

      Just. Unul dintre aspectele la care mă refeream este despre prezența excesivă a hormonilor în alimentație.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.