Câteva mici schimbări

Reclama de deasupra cu eMag se poate scoate, dacă vă enervează prea tare.  Dar nu fix în momentul acesta, fiidcă ora este târzie, cel puțin pentru mine. No, după cum vedeți, s-au făcut câteva mici modificări pe site.

Nu, n-am scos linkurile mov de la 1991 încoace, dar mi-am făcut hatârul și am scos din baza de date tot ce n-aveam nevoie să fie musai acolo. Aia a fost plăcerea mea, să mă știu într-o parte, deși Mihai spune că nu ajută. Prefer să nu risc. Sincer, mă rodea la cerebel faptul că puteam face o optimizare și n-am făcut-o. Așa că acum pot să dorm și eu liniștit.

Apoi, am pus bara aia drăguță cu detalii. Mă rog, bara era, dar culoarea aia albă și seacă sustrăgea sufletul din mine. OK, nu știu dacă va rămâne așa, vom vedea, în funcție de ideile care ne vin. Apoi, da, reclama de și mai sus, aia de la Tu.ro s-a mutat în locul bannerului celor de la consum redus, care s-au mutat cu link în laterală.

Dar cel mai mișto este că mi-am făcut timp să aranjez un pic ce era în footer, că arăta de niciun fel. Bun, acestea fiind zise, închei cu un mic cântecel:

Când se duce lumea la culcare

Cine stă și-mi face programare?

Și cât e ziulica și noaptea de lată

Cine scrie funcția-n PHP codată?

R: Mihai Todor

No, somn ușor.

4 Comentarii

 1. Andrei - RCA Ieftin 2011 22 ianuarie 2011 la 13:30 - Raspunde

  Nu faci un link exchange şi cu mine, dacă tot te-ai jucat prin footer 😀 ?

  • Robin Molnar 22 ianuarie 2011 la 13:34 - Raspunde

   😀 Andrei, m-am gândit sincer la asta. Îți jur. Numai că nu pot face link exchange decât cu bloguri. Site-ul tău cu RCA ieftin nu e blog. No, dacă nu pot face asta, pot să-ți fac un pic de SEO, doar bunătatea mea spirituală este proverbială.

 2. Mihai Todor 23 ianuarie 2011 la 14:51 - Raspunde

  Adică ce vrei să zici? =))

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.