Ce-mi doresc eu de la Acer

Știți ce-mi doresc eu de la Acer, mai ales de la Aspire One? Să lase naibii mizeria aia de touch pad de o folosesc acum și să pună un touch pad Synaptics. Pur și simplu, nu pot folosi mizeria aia de touchpad cu buline, că numai dacă i se pare lui că am apropiat degetul de suprafața de contact, deja îmi mută mouse-ul, lucru care mă scoate din sărite și mă înfurie peste poate.

De fapt, un touch pad mai prost ca ăla n-am văzut nici măcar la laptopurile de acum 10 ani, când acestea erau niște auxiliare mai de grab noi și inedite. Pur si simplu, touch pad-ul ăla este prost. Prost. Incredibil de prost. Când trebuie să scriu pe ăla micul (Acer) îmi vine să-mi scot ochii și să mi-i mănânc, cu sos de degete. Pe bune. Scriu într-o parte și din greșeală se mută cursorul într-o alta, modificând textul, că eu când scriu nu mă uit pe ecran. i când mî uit, textul este format din niște căcăreze neinteligibile.

Puii mei, ăia doi dolari în plus la preț nu contează atât de mult. Așadar, vă rog eu, puneți un touch pad normal, bun. Și fără gâlme.

2 Comentarii

  1. Gicu 24 decembrie 2010 la 13:36 - Raspunde

    Subscriu si eu. Intotdeauna trebuie sa-mi dezactivez padul cand folosesc mouse

    • Robin Molnar 25 decembrie 2010 la 17:28 - Raspunde

      =) Am zis că să nu mă leg și de acest detaliu enervant.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.