8 Comentarii

 1. Mihai Todor 29 iunie 2009 la 19:51 - Raspunde

  Interesant… Foarte interesant… Eu zic să le dai un mail băieţilor de la Kingmax (eventual şi celor de la Acronis) şi să îi întrebi care-i şpilu\’. Chiar îs curios.

 2. Nico 29 iunie 2009 la 20:41 - Raspunde

  Mai nou, cam toate tipurile de suport date au un sistem de operare al lor. Zice-se ca e indicat, ca se viruseaza mai greu si se blocheaza mai rar. Eu am un mp3 care nu stie decat next song – previous song si volum, fara afisaj, si pana si ala are. Si ce crezi? Se deschide cand ii pun casca. Daca ti-au dat si serial la el, jos palaria.

  • Robin Molnar 29 iunie 2009 la 21:12 - Raspunde

   😆 Da, dar softul acesta este pentru recuperări de date. Fiind versiune veche (2004) cred că e cadou. Dar mai poţi să ştii? :woohoo:

 3. envi 29 iunie 2009 la 21:15 - Raspunde

  avand in vedere ca stim de pe blogul tau cu ce te ocupi, mi-e greu sa cred ca nu te-ai prinde daca ambalajul ar fi fost in vreun fel \”sodomizat\” si deci sa nu mai fie toata treaba sigilata. pe de alta parte, daca softul ar fi un bonus de la kingmax, iarasi mi-e greu sa cred ca nu ar promova chestia asta in vreun minim fel. nu spun de campanie propriu-zisa cat ceva pe ambalaj macar. pe de alta, ultima, parte, cu ce-ai gresi/incalca legea folosind acel soft?!

  p.s.:marturisesc ca e prima oara cand aud de acronis true image.

  • Robin Molnar 29 iunie 2009 la 23:14 - Raspunde

   😆 Mă prindeam. Clar. 😆 Amu nu ştiu, totuşi, ce să cred. Adică până să ajungă la mine stick-ul a trecut prin multe mâini…

 4. ice4you 02 iulie 2009 la 16:29 - Raspunde

  Loooool … e tare rau asta … stick-urile alea era sigilate si noi … nu prea ai cum sa le desfaci fara sa se vada … s\’or fi jucat chinezii cu ele :woohoo:

  Sa il folosesti sanatos cu bonus cu tot! =))

  • Robin Molnar 02 iulie 2009 la 16:33 - Raspunde

   😆 Da, mulţumesc. Cred că de la criză s-au apucat să dea soft… 😀

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.