Îmbunătăţiri la Yahoo! Answers

Din când în când mai intru şi pe Yahoo! Answers ca să văd ce mai întreabă lumea , să mai dau câte un răspuns, aşa, să mai treacă timpul, etc.

Nu mică mi-a fost mirarea când am văzut că au adus îmbunătăţiri serviciului, care oricum mi se pare oricum bunicel.

Observaţi în partea dreaptă sfatul pe care îl dă Yahoo. Mai mult, dacă faceţi o greşeală de scriere sunteţi anunţaţi că aveţi o greşeală de scriere, şamd.

Mi se pare mişto. Ce mi se pare îarăţi interesant este că din 10 întrebări una este despre conflictul din Georgia şi cam la 10-15 minute întreabă câte unul dacă o sa fie sau nu război. Doamne – fereşte.

6 Comentarii

 1. monica 28 iulie 2009 la 21:09 - Raspunde

  Eu intru pe Y! ans de vreo 4 ani, tot asa din cand in cand…la un moment dat ma prinsese destul de rau…acum e asa…sa mai vad ce cred americanii…ce m-a ingrozit e sectiunea \”Religion & Spirituality\”. Am ajuns sa cred ca aceasta comunitate (ca sa nu generalizez) este efectiv impartita intre ateisti, cum se numesc ei, dar ateisti cu avatare clar satanice (sa nu mai vorbim de comentarii :X ) si tabara cealalta, care este formata dintr-o serie de culte si adepti \”crestini\” care nu pot lega 2 vorbe dincolo de a da citate si versete. Si este pacat sa vezi cum o intreaga ceata de oameni care se cred si se sustin informati, de fapt dezinformeaza in masa. Dar asta este o alta poveste. Intr-adevar, de-a lungul anilor serviciul s-a imbunatatit extraordinar, si daca stii cum sa cauti intrebarile care te intereseaza (\”Discover\” as recomanda), chiar poti sa te simti imbogatit dupa vreo 3 ore de tastat in cautare de raspunsuri sau..intrebari:D

  • Robin Molnar 28 iulie 2009 la 21:12 - Raspunde

   😆 Şi eu îl folosesc, ocazional. În general contribui cu răspunsuri. Ghinionul face ce nimeni să nu ştie răspunsuri pentru întrebările mele. 😆 😀

   • TNH 29 iulie 2009 la 11:17 - Raspunde

    Întrebările sunt din ştiinţă şi tehnică de nu răspunde nimeni? De ce nu faci o rubrică pe blog, eventual pui un chenar mic în partea de sus a paginii? Din câţi intră pe aici sigur va fi unul care să răspundă la una dintre întrebări.

    • Robin Molnar 30 iulie 2009 la 15:43 - Raspunde

     😆 La asta nu m-am gândit, dar acum că ai menţionat mi se pare că este o idee genială. 😆 Mulţumesc frumos. 😉

     • TNH 30 iulie 2009 la 18:47 -

      Genială? Nu mai spune. Vrei să-mi ceri cărţi împrumut? 😀
      N-ai răspuns la întrebare, din ce domeniu erau?

     • Robin Molnar 30 iulie 2009 la 19:11 -

      😆 Nu cer cărţi împrumut. Da, este o idee genială şi da, întrebările sunt legate de tehnică… 😆

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.