Mici schimbări pe site

Cred că am un site destul de măricel, dacă mă întrebați pe mine. No, și din când în când trebuie să-mi fac timp ca să-l întrețin, să-l actualizez, să-l pup, să-l mângâi, să-l masez și, în general, să-l fac să fie bine.

No, pentru că cele zece linkuri de jos, în modul de vizualizare a blogului, nu mai apăreau și în pagina secundară, a trebuit să le scot. Am căutat o soluție, mai multe ore, se pare că nu există. Asta este, poate altă dată. Oricum site-ul merge destul de repede, deci nu cred că un click suplimentar e foarte deranjant.

M-am apucat, de asemenea, să refac și secțiunea de downloaduri. Durează ceva, că am de băgat la text de-mi vine rău. Ba, mai mult, nimeni, absolut nimeni nu mi-a zis că vreme de o lună linkurile de la mine de pe blog erau cu nofollow – ceea ce mă face mincinos. Adică, no, eu știam că ele sunt nofollow free. Când colo, ce să vezi? Aveau atributul ăla nenoroci., Bine, acum e scos. După cum spuneam, ajut la linkbuilding.

Asta așa, la prima strigare. Că mai am o sarcină imposibilă, la care lucrez din primăvară. No, să am spor.

L.E. O mică revoluție: acum avem și paragrafe, mulțumită lui frate-mio geamăn care s-a prins unde este stricată tema și unde se poate bate un cui, să mai țină o vreme.

2 Comentarii

  1. roxana18 31 iulie 2010 la 15:57 - Raspunde

    bravo,ma bucura schimbarile tale

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.