Nervi cu fostul VPS

Mamă, că am explodat de nervi când am filmat asta. Din nefericire (sau din fericire?) nu am putut uploada asta pe YouTube, că eram încuiat de nervi și încercat să urc fișierul de captură, nu pe cel video, dar m-am prins azi, când am făcut tutorialul acela despre prelucrarea digitală a imaginilor.

Așadar, luați de vedeți ceea ce vedeam și eu și spuneți-mi că io eram ăla bătut în cap care era “depășit de situație” pentru că aveam “un server unmanaged” și nu aveam “cunoștințele necesare de Linux”.

Nu, overselling-ul, adică îngrămădirea unui număr prea mare de servere virtuale pe același server fizic, nu se pune. Pfuai, dar și acum fac spume. Cum Dumnezeu să nu poată un VPS să genereze o pagină de Joomla!?

O fi ea mare și butucănoasă, OK, corect, dar se poate randa (executa) și pe un 486. În fine, luați de-aici un video spumos. Eu sunt ăla cu spume.

Greșesc eu cu ceva? Ceream prea mult de la viață? Faza e din 22 Decembrie, după ce, în prealabil, am mai făcut niște spume. Văd că acum, cu cei de la Elvsoft, îmi merge VPS-ul.

3 Comentarii

 1. Mihai Todor 17 ianuarie 2011 la 03:48 - Raspunde

  Mă da’ ce mă intrigă (sau nu am văzut eu bine la ora asta?), cum ai reușit să dai kill la comanda top din moment ce consola era blocată? 😀

  • Robin Molnar 17 ianuarie 2011 la 07:29 - Raspunde

   Pe debit. I-am dat Control+C și el a luat comanda după un minut.

   • Mihai Todor 17 ianuarie 2011 la 12:36 - Raspunde

    Ah 😀

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.