Nu există cuvinte care să descrie cât de mult mă disperă spammerii

Nu există cuvinte care să descrie cât de mult mă disperă spammerii. Vă spun sincer că deja mă gândesc să mă duc până la Huedin să-mi iau o bâtă de baseball din lemn de stejar, să scriu pe ea “Unsubscribe” și să-i vânez pe ăia de trimit spam.

Evident, sunt un tip rezonabil, dar cineva mi-a făcut-o urât de tot: a trimis miliarde, catraliarde, jdemii de mailuri la adrese fictive aparținând domeniului meu și toate, toate toate, îmi ajung mie în inbox.

Oh, dar la câtă minte am eu, cred că o să vorbesc cu spammerul de frate-mio geamăn (nu e viața ușor ironică?) să-i spameze pe ăia de să le sară SMTP-ul în cap, nu așa. Chiar sunt atât de ofticat, încât mă gândesc serios să plătesc niște spammeri să le ia la ăia domeniul la rând și să le trimită oferte de otravă de șobolan în cutii de Viagra și alte asemenea, că deja nu mai suport, îmi iau câmpii și terenurile sunt, totuși, scumpe.

Dar eu sunt băiat bun și sufletist, și nu le-aș căra unora care vor să facă și ei o afacere cinstită niște bate în cap, nu?

L.E. Am reconfigurat serverul. Adio. La revedere. Și la gară cu ei!

4 Comentarii

  1. joita lucian 14 august 2012 la 21:08 - Raspunde

    Si eu ii urasc …pe cei care imi trmit reclame pe messul de busines…la unii le-am trmis ….rugamintea de a nu imi mai trimite mailuri despre tigaia lor…si mai rau au facut..f…i in gura sa-i fut….!

  2. Daniel8738 28 august 2012 la 00:06 - Raspunde

    F*tem-as pe tigaile lor si pe ochelarii lor de c*cat ! Si eu o luasem razna cu ei.
    Noroc ca s-au mai potolit , primesc 1 spam la saptamana 🙂 . Asa imi place . Inboxul curat luna , si nici macar in Spam sa nu vina rahaturi !

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.