8 Comentarii

 1. ocsike 26 august 2011 la 19:48 - Raspunde

  Cu accelerarea mai mare la cădere e un pic cusută cu aţă albă. Îţi dai seama câte apeluri de tip rescue ar apărea în caz că eşti mână spartă şi îţi pică des telefonul 😀
  Ar fi totuşi o chestie ca în caz de cutremur să se activeze GPS-ul şi să te înregitreze pe un site. Aşa ai putea fi sunat (cum am păţit eu) să fi întrebat în ce stare eşti.

  • Robin Molnar 30 august 2011 la 08:27 - Raspunde

   Nu, eu ziceam să se activeze analiza automată a accelerometrului numai în zonele afectate de cutremur, numai în timpul cutremurului și după acesta.

 2. gaben.ro 26 august 2011 la 19:56 - Raspunde

  in general nu se poate folosi deloc reteaua gsm in cazul unei catastrofe pentru ca nu poate servi simultan nici 1% din abonati.
  nu mai folosi aplicatia aceea pentru facebook pentru ca iti “fura” absolut tot contentul si nu iti trimite cititori pe blog. pune doar un link cu copy paste. eu asa fac. castig minim 50 de useri pe zi.unici

  • Robin Molnar 30 august 2011 la 08:29 - Raspunde

   La mine merge faza cu FB și îmi aduce între 50 și 100 de unici pe zi, fără să-mi fure conținutul, ci doar un fragment din el.

 3. Simo 26 august 2011 la 20:22 - Raspunde

  E partial pe langa subiect, dar am vazut ca a aparut asa o chestie pe piata – am pus un link. Si avand in vedere ca e sub forma de ceas, sa zicem ca ar mai diminua riscul sa il scapi pe jos. 🙂 Bine, apare riscul sa nu il iei cu tine. 🙂 Inca nu mi se pare total ok produsul, baterie de viata destul de redusa etc., dar eu vad o oarecare aplicabilitate in situatii limita.

  http://www.borealykids.ro/

 4. Mihai Todor 26 august 2011 la 21:56 - Raspunde

  “se poate folosi accelerometrul pentru a diferenția între victimele care se află sub dărâmături și cele care sunt OK, în principiu pentru că primele au accelerat mai tare, în cădere.” – Si daca iti pica tavanu’ in cap? 😀

  • Robin Molnar 30 august 2011 la 08:34 - Raspunde

   Ideea nu este să te teleporteze, ci să le spună autorităților unde ești.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.