Tastatură pe USB?

Toate ca toate, dar deja mă scoate din pepeni tastatura aia de la Acer. No, ca să pot călători cum trebuie, am nevoie să fie din aia pliabilă, de cauciuc. Problema mea este că nu știu cât de mult rezistă.

De exemplu, tastatura asta îmi face cu ochiul. Amu io vă întreb: ați avut așa ceva? Merge? Cum îi? Bine, știu că poți vărsa bere pe ea și tot. Dar cum sunt tastele? Nu de alta, dar nu știu ce fel de contacte are pe interior: pe metal sau pe grafit?

4 Comentarii

 1. Denisa 21 ianuarie 2011 la 18:34 - Raspunde

  Am eu una de la USBmania. Nu ţi-o recomand, pentru că tu scrii mult şi ai face bătături. E OK pentru atunci când sistemul de operare nu-ţi recunoaşte tastatura, cum mai păţeşte Sebi, şi-atunci o pune pe asta ca să se descurce până când reuşeşte s-o facă pe aia bună funcţională. Dar e greu să scrii la aşa ceva, trebuie să apeşi cu ură pe taste. Şi oricâţi nervi ai avea, la un moment dat cedezi. Poţi să treci pe la noi ca s-o vezi, dacă vrei. 😀

  • Robin Molnar 21 ianuarie 2011 la 19:44 - Raspunde

   Aha. Am înțeles. Eu, oricum, tastez mai tare. O să văd dacă găsesc una să încerc. Bine că mi-ai spus, ca să știu la ce să mă uit.

 2. Mihai Todor 23 ianuarie 2011 la 14:19 - Raspunde

  Mai bine ia-ți una d’asta

  • Robin Molnar 23 ianuarie 2011 la 14:23 - Raspunde

   Nu văd sensul. Să car un gadget sensibil după mine? Deși, dac aș ridica-o mai mult peste nivelul suprafeței tastele ar fi mai mari și aș putea tasta mai repede. Hmm…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.