Trilulilu sortează după țară

După ce la începutul lui Aprilie i-am criticat atât pe cei de la Youtube cât și pe cei de la Trilulilu, se pare că până la urmă cei de la Trilulilu au fost primii care să nu o mai dea în bară pe internațional și care să sorteze rezultatele după țară.

Am observat treaba asta de câteva zile, când la rezultatele căutărilor pe site îmi apăreau câte două, maxim trei rezultate, la căutări care din România produceau rezultate consistente. Evident, ieșirea mea pe internet nu era din România, ci prin internațional pe undeva. Dar să revin.

Chiar am căutat ceva piesă românească apropiată de ceea ce doream să ascult, la sugestii a apărut o piesă pe care am căutat-o și care nu era în lista de rezultate și pe care n-o puteam vedea, de unde îmi era, de fapt, clar că oamenii s-au gândit să-și respecte mai mult vizitatorii.

Am ajuns să nu mai ascult muzică pe Youtube decât foarte rar, pentru că Trilulilu.ro rulează fin cu sortarea după țară, pentru că nu-mi mai arată în rezultate piese pe care nu pot să le ascult! Frumos, bravo băieți! [Aplauze.] Deci se poate. [Și mai multe aplauze!]

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.