Un mic recul

Astăzi mi-am făcut timp să recalculez numărul de pagini relevante de pe blog. Întrucât am încercat acum vreo o săptămână sau două, nu mai știu, să actualizez ceva la adresele paginilor, l-am debusolat pe Google care, pe bună dreptate, nu a mai găsit foarte multe pagini la adresa la care se aștepta și, ca atare, mi-a dat una peste bot să nu mă mai joc cu așa ceva.

Reculul este, trebuie menționat, de peste 60%, astfel încât acum mai am doar 279 de pagini cu PR mai mare sau egal cu 1. Oricum, în afară de inerenta scădere a traficului (procentual mai mică, de 30 – 40%), situația se prezintă bună în continuare, cu șanse de și mai bine. Și spun că este un recul pentru că am obținut, deja, prima pagină cu PR5, or acesta nu este un lucru mic.

Plus că numărul de legături spre site-ul meu a ajuns la aproape 225,000, în creștere cu 100% față de acum șase luni, conform SEO Monitor care mai raportează, de asemenea, scăderea numărului de pagini indexate de Google (pe motiv că nu găsea paginile, după cum spuneam) până la valoarea de 2700 de pagini (va crește înapoi) în timp ce Yahoo! are aproape 10,000 de pagini indexate.

Tot răul, cu scăderea traficului, spre bine, că până e gata criza trecem de mia de unici pe zi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.