Vodafone Mobile Connect Review

De când am venit la Cluj folosesc serviciul de internet mobil de la Vodafone (împrumutată de la 314ra2, mersi man). Să zicem că în general merge, însă de câteva zile, mai precis de când am postatul filmuleţul pe Youtube cu internetul pe mobil, tot de la Vodafone, am o altă bubă: nu merge cum trebuie DNS-ul.

Am reuşit să înlocuiesc DNS-ul nefuncţional al celor de la Vodafone cu OpenDNS ca să pot accesa cât de cât unele pagini de internet. Mă întreb restul oamenilor, care n-au auzit de OpenDNS, ce reuşesc să facă cu acest serviciu! Că mie mi se pare că nu se poate face mai nimic.

Am încercat o jumătate de oră să fac upload la 3 imagini (sub 1 MB laolaltă) prin FTP şi se tot întrerupea conexiunea. Vă daţi seama ce spume făceam! De alte cele nici nu mai spun, că jumătate din pagina de Gmail este offline… Dacă schimb manual DNS-ul merge, dacă nu… o suge grav. Şi nu, în continuare nu-mi merge internetul pe mobil.

De Yahoo! Messenger nici nu mai vorbesc, dacă nici Webmessenger-ul (versiunea web a lui Yahoo! Messenger) nu-mi merge cum trebuie… Reţele wireless necriptate nu sunt prin zonă şi nu este etic să le hakeresc ăe cele cu  criptare WEP (să zicem că ar dura câteva ore), aşa că no, probleme, chestii. De-aia aştept să revin la Cluj şi să-mi rezolv de un internet stabil (prin 4 Ianuarie o să fac contractul) şi să nu mai depind de Vodafone, care ar trebui să mă sune azi să vadă dacă prelungesc contractul…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.