Vouă vă merge bine Voyo?

Sunt unul dintre cei mai vechi abonați Voyo și încep să mă enervez rău de tot din cauza lor, din cauză că seara – când vreau să văd și eu știrile – serviciul lor de cacao nu-mi merge.

Da, știu, net slab, ălea. nu e cazul. Pur și simplu, am văzut că au dat abonamente și de un eurocent, probabil și-au tras mulți, dar infrastructura tot aia a rămas, astfel că mă uit la știri zece secunde – douăzeci, după care pauză, că s-a oprit stream-ul.

Altă dată, la desktopul celălalt, mi s-a spus că de aia face Voyo urât, că nu duce dual core-ul. Bine, bine, dar nici pe un sistem cu opt nuclee și 16 GB de RAM DDR3 nu merge? Ca ce chestie?

Nu, chiar am folosit netograf să văd cum îmi merge internetul, în timp ce Voyo rupe, și conexiunea mea de internet era bine-mersi, deci nu este de la mine.

De aia și întreb, vouă vă merge bine Voyo?

Mă gândesc că ProTV SA vor să scape de el, sau ceva, de aia-l lasă să se scufunde, cu atât mai mult cu cât la filmele cu plată, video on demand/ pay per view, n-au mai pus nimic de un an de zile. Ce-i drept, am în cont vreo șase euro, dar n-am pe ce-i cheltui, că dacă la pay per view bagi aceleași filme penibile pe care le-ai difuza, la o adică, și pe post…

În fine, asta cu calitatea materialelor video este, deja, o altă discuție pe care, cel mai probabil, o s-o avem altă dată (când Voyo se va închide).

Deci? Cum e? Merge sau nu merge?

4 Comentarii

 1. Florin 09 octombrie 2014 la 09:07 - Raspunde

  Se pare ca sunt singurul cititor de blog. Sau singurul care am voyo, Sau singurul care raspund.(gluma)
  Da, am Voyo si merge ca porcul – am net de la batranul clicknet, incarca pagina de parca ar lista-o pe o imprimanta cu ace din anii 90. Asa ca nu pot sa trag o concluzie – e o conjunctura. Altii, va rog, sariti cu un feed-back.

  • Robin Molnar 10 octombrie 2014 la 07:40 - Raspunde

   Am cititori deștepți, mai deștepți ca mine, nu se încurcă…

 2. Andi 14 octombrie 2014 la 18:41 - Raspunde

  nu merge deloc, mai nou nici programele live nu merg…de o saptamana incerc in fiecare seara sa vad Masterchef in reluare si nu reusesc , pur si simplu nu se incarca

  la serviciu clienti nici un oerator nu raspune…de cand au abonament de 1 cent se pare ca sunt un serviciu de 2 lei

 3. Andreea 25 noiembrie 2014 la 15:59 - Raspunde

  Nici mie nu imi merge deloc.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.