Căutări şi răspunsuri 5

Din ciclul "Ia să vedem ce bunătăţi a căutat lumea astăzi pe net de a ajuns la mine…" episodul 5. Şi de data aceasta răspunsurile sunt variate. Începând cu episodul următor am să încerc să le grupez pentru ca fiecare cititor să decidă ce anume citeşte şi ce anume nu.

 • unde trag jocu pe psp

E ilegal să foloseşti soft piratat. Pentru că nu cred că ai cumpărat un disc UMD. Şi cu siguranţă nu ştii că trebuie pus e cardul de memorie. Da, PSP-ul are suport pentru carduri MemoryStick. Bine, are şi suport GPS dacă e până acolo. Sau internet… Dacă atâta te duce capul io ce să mai zic?

 • idei arhivate

Am io câteva idei dar nu sunt arhivate că data trecută când e-am arhivat am uitat parola şi n-am mai avut nicio idee care este…

 • viata de dupa dragoste

Hai că m-ai făcut să zâmbesc. Să ştii că există viaţă după dragoste, dar aia nu se mai cheamă viaţă, ci chin. Asta aşa, ca să te încurajez… Hai că exagerez, există viaţă după dragoste. Se cheamă că mergi mai departe. Iar dragostea după dragoste se cheamă consolare evoluţie. Sper că nu eşti în situaţia asta.

 • hp pavilion femeile

Nu ştiu dacă acest laptop are vreun efect special asupra femeilor sau dacă a devenit o unealtă de agăţat. Dacă spuneai BMW şi femeile te înţelegeam dar aşa… Cum ai ajuns aici nu-mi dau seama. Mă depăşeşte.

 • unde e fericirea?poezie

Hai să bag din top, că-s odihnit:

Fericirea este unde eşti tu

În vorba ta, în fapta ta,

În fiinţa ta,

Fericirea este unde calci,

Unde respiri şi unde dormi.

Fericirea este jumătatea mea.

Nu prea are rimă dar la ora asta atât pot să fac. Desigur, subtilitatea poeziei ăsteia nu vreau s-o explic, deşi acolo era fericirea mea. Eşti cam deprimat(ă) bag de seamă. Lasă că trece cu nişte lutomol…

 • mai multe poze din astea

De care? Nici tu nu ştii ce vezi?

 • cum se face o corabie

Contrar opiniei generale pe internet nu poţi găsi chiar de toate pentru toţi.

 • cand renuntam la libertate

Depinde cum priveşti lucrurile. Câteva răspunsuri posibile sunt:

 1. Când intri într-o relaţie;
 2. Când te căsătoreşti;
 3. Când mergi la vot;
 4. Când nu mergi la vot (paradoxal, nu?);
 5. Când nu mergi la şcoală;
 6. Când nu citeşti o carte;
 7. Când nu iubeşti oamenii;
 8. Când ţi-e teamă să iubeşti;
 9. Când încalci legea şi eşti prins;
 10. Când nu gândeşti pentru tine;
 11. Când nu-ţi asumi responsabilitatea propriilor acţiuni.

Şi lista poate continua… Răspunsul simplu la întrebarea ta este dat, parţial, aici.

 • licee din petrosani

Sunt doar patru: Liceul Teoretic (io am fost acolo), Liceul de Informatică (frate-mio geamăn o fost acolo), Liceul Economic (plin de fete) şi Liceul Industrial (no comment).

 • ne merge netul

Felicitări. Se vede.

 • dupa ce se conecteaza cablu dvi hdmi ce pas trebuie facut

Trebuie să-i spui sistemului de operare să şi folosească monitorul conectat aşa. Click dreapta pe Desktop > Properties > Settings > 2 > Extend Desktop… Dacă nu vrea aşa foloseşti softul livrat cu placa video. Desigur, cred că este o idee bună să te documentezi despre ceva înainte de a face vreo investiţie aşa, din auzite…

 • citate martin eden

Nu ştiu. Unu’care se credea el mă înjura de zor.

 • imi lipsesti mult de tot

Cam nasol. Dacă nu te-am căutat înseamnă că nu mă interesează ce mai faci. Ştiu că sunt cam porc, dar sunt şi pragmatic.

 • cum se instaleaza windows fara cd?

După cunoştinţa mea singurul sistem de operare Microsoft Windows care nu merge instalat de pe hard disk este Windows Vista. În rest ai nevoie doar de kitul de instalare. Logic. Ăla poţi să îl ai pe disc sau pe hard disk. Cum vrei să-l instalezi fără CD îţi recomand să copiezi conţinutul CD-ului pe hard. Bagi CD-ul în unitate şi după ce îţi apare că l-a văzut dai click dreapta pe unitate şi de la mijlocul meniului selectezi Copy. Intri undva în calculator unde ai suficient spaţiu şi îi dai click dreapta şi apoi Paste. Şi după aia intri în directorul creat şi dai setup. Oricum, nu poţi instala fără kitul de instalare. De asemenea recomand achiziţionarea unei licenţe pentru el, dacă nu ai făcut-o deja. Oricum, sunt surprins că te bagi la creaţie fără a avea nicio idee despre ce trebuie să faci. E româneşte, oricum.

 • cum sa faci sa mearga mai bine exploreru

Dacă te referi la internet îţi recomand călduros să instalezi Mozilla. Am scris aici de ce. Dacă te referi la programul de Windows (din XP) care îţi arată ce ai în computer îţi recomand să îţi iei un sistem mai performant. Sau, dacă n-ai bani, poţi să dai click dreapta pe Desktop > Properties > Settings > Appearance > Windows Classic. Treaba asta va schimba din tema albastră şi mâncătoare de resurse în mod inutil în tema clasică de Windows şi care papă mai puţin. Mai poţi, de asemenea să încerci o treabă. Click dreapta pe My Computer > Properties > Advanced. Acolo unde scrie Performance dai click pe butonul pe care scrie Settings. Apoi dai pe Custom şi debifezi toate prostiile alea în afară de penultima (aia cu "Use Drop Shadows for icon labels on the desktop".). Voila. Bine, ar mai fi o idee să opreşti naibii din programele ălea inutile care stau pe lângă ceas p-acolo…

 • demontat usa metalica

Şi tu ţi-ai luat mobilă imensă şi n-ai cum s-o bagi în casă? Nasol. Trebuie să desfaci imbusurile (10X Mihai) în care sunt prinse balamalele. Arta constă în a le pune la loc. Că e cu şmen şi trebuie să le reglezi că altfel nu se închide corect uşa… Dacă, din contră, ai pierdut cheile, ghinion. Trebuie să intri pe geam sau să spargi uşa sau yala de la uşă. Dar aici nu mă pricep că io-s informatician nu metalist (rog a se observa subtila minciună, că io mi-s roacker). Cheamă pompierii.

 • conectare sistem 5.1 la pc schema

Frăţie, e mult de scris (o să scriu săptămâna viitoare dacă voi insistaţi să tot căutaţi asta pe google) iar eu recomand să citeşti manualul cu care a venit (sigur era o cărţulie în cutie) şi să faci setările conform instrucţiunilor din manualul plăcii de bază apoi pentru ca apoi să setezi 5.1 canale din mixerul plăcii de sunet (de la setările mixerului plăcii de sunet nu ale difuzorului ăla gri). Nu ştiu dacă asta te ajută cu ceva pentru că sistemul audio din schema aia este unul semiprofesional care are o intrare stereo (deci nu 5.1) dar face semnalul 5.1 (pentru că e semi-profesional). Ce limbi străine scot din mine.

 • dezinstal bitdefender internet connection stop

Cu siguranţă ai instalat BitDefender Total Internet Security de care spuneam aici. Firewall-ul extrem de performant al acestei soluţii de securitate îşi instalează ceva (ca un fel de driver, dar hai să nu intrăm în asemenea detalii) la placa de reţea. Pentru ca internetul să-şi revină trebuie să dai restart. Dacă în continuare nu merge trebuie să intri la setările plăcii de reţea şi să scoţi manual ceea ce este în plus. Pentru asta intri aşa: Start > Settings > Control Panel > Network Connections > conexiunea cu probleme > click dreapta > properties > General > şi acolo te asiguri că nu este nimic bifat care să conţină cuvântul BitDefender. Dacă totuşi este trebuie să dai Cancel apoi click dreapta pe conexiunea cu probleme şi Disable. Intri înapoi la proprietăţi şi debifezi ce-i acolo cu BitDefender, dai OK şi apoi click drepata tot pe conexiunea asta şi Enable. Apoi mai dai un restart doar ca să fii sigur. Acum ar trebui să meargă. Mie mi-a mers de la primul restart după dezinstalare fără să fie nevoie să fac altceva. Io recomand oricum un curs de engleză. Ştii tu ceva p-acolo dar nu suficient.

 • definitia unei pitipoance

Mi-e greu să explic. Mai bine ia de aici să vezi nenumărate exemple. Intenţionezi să apari acolo pe site?

 • muiste petrosani

Florine, tu eşti tăticule? Ajunseşi aici şi nu ştiai ce se întâmplă? Îmi pare rău să-ţi spun dar n-am aşa ceva. Mai bine uită-te la tine în telefon….

 • mufa scart transmite digital ?

Nu. SCART este un conector dezvoltat în anii 1970 – 1980 de către francezi (Syndicat des Constructeurs d’Appareils Radiorecepteurs et Televiseurs) şi transimte doar analogic, atât video cât şi audio. Detalii, în engleză, găseşti aici. Nu spun că mufele sunt de mai multe feluri că devin sadic.

 • nu ma mai inteleg cu barbatu

Nasol. Mă abţin de la orice comentarii răutăcioase pe tema asta pentru că sunt prea multe motive posibile. Oricum, ce spuneam aici este doar o soluţie de urgenţă şi deloc elegantă, că dacă află te rupe cu bătaia. Io-ţi recomand să intri pe un forum specializat, un forum de femei, şi să discuţi problema ta acolo. Nu înseamnă că vei primi răspunsuri bune. Dar măcar nu-mi bat joc de tine. (Vedeţi, pot să fiu şi bun?).

 • cele mai ordonate desktopuri

Cu siguranţă nu ăsta. Poate ăsta.  Io-s la fel de ordonat ca haosul termic.

 • incest hu

Dă-te dreq de perversul dreq că nu ştiu cum de-ai ajuns la mine. Băăăă, ce cauţi tu este atât de pervers şi de greşit încât sper să te lege ăştia înainte să faci vreo prostie. Ruşine băăăăăăăă!

 • ydetector hi5

Nu există aşa ceva pentru că legătura dintre Yahoo! şi Hi5 este aceeaşi cu cea dintre tine şi inteligenţă. Ştiu că ai vrea să vezi dacă boarfa fata stă ascunsă sau nu, dar dacă stă ascunsă tot nu o să-ţi răspundă. Cu ocazia asta aflii şi că te iubeşte precum iubesc melcii deşertul.

 • turism adis abeba

Serios să nu e o idee recomandată să  mergi în excursie în Etiopia. Pe bune că nu. Ştiu că e criză şi că vrei să mergi în excursie în străinătate, dar asta chiar e periculos. Dacă nu te jefuiesc unii de bani rişti să iei vreo boală tropicală d-aia de n-ai văzut nici la Discovery. Oricum, din poze, oraşul ăla e mai modern decât Bucureştiul şi cu drumuri mult mai bune. Periferia, în schimb, este şocantă. Serios, nu te du. Desigur, dacă ţii morţiş poţi să cauţi pe google: "ethiopia tourism" sau "Adis Abeba tourism". Despre el poţi citi în engleză aici. Şi să nu-mi aduci nimic de acolo că n-am chef de internare.

12 Comentarii

 1. TNH 17 ianuarie 2009 la 09:10 - Raspunde

  Din seria intrebarilor existentiale:
  Stie cineva de unde pot sa descarc software pentru a descoperi muzica plagiata sau melodii similare?
  Pana acum am gasit vreo 3-4, dar toate au nevoie de numele piesei sau al artistului ca sa dea un raspuns.

  • Robin Molnar 17 ianuarie 2009 la 12:15 - Raspunde

   🙁 Nu cunosc răspunsul la această întrebare… 🙁

   • TNH 17 ianuarie 2009 la 13:25 - Raspunde

    Era de asteptat, pana acum nimeni nu stie, dar cred ca am gasit alta metoda. 🙂

 2. Mihai Todor 17 ianuarie 2009 la 10:16 - Raspunde

  "cum se instaleaza windows fara cd?"

  Maestre, aceasta intrebare merita un raspuns mai complex.

  Degeaba reuseste gigel sa copieze kit-ul de XP pe HDD daca nu are cum sa buteze PC-ul ca sa porneasca acel setup 😉

  De exemplu, in cazul unui Eee PC, care nu dispune de o unitate CD / DVD ROM, iar utilizatorul nu are o unitate externa, solutia poate fi [url=www.eeeguides.com/2007/11/installing-windows-xp-from-usb-thumb.html]urmatoarea[/url] (instalarea windows-ului de pe un stick USB ). Eu am reusit sa fac asa ceva cu un kit de Windows XP si merge perfect B) Nu stiu daca se poate face si pentru Windows Vista. Aviz amatorilor: pasii trebuiesc urmariti cu atentie 😀

  PS: in cazul in care kit-ul de instalare Windows este modificat cu nlite (pentru a integra drivere de SATA de exemplu), NU trebuiesc scoase "manual installation files" sau alte chestii legate de command line.

  "metalist"… Tind sa cred ca vrei sa zici lacatus 😛

 3. di 17 ianuarie 2009 la 11:29 - Raspunde

  ca de obicei, portia de ris…:)))

 4. xtall 17 ianuarie 2009 la 16:05 - Raspunde

  Care ştie.
  Microsoft mai are suport telefonic ptr activarea XP-ului ?
  Sau a dispărut odată cu scoaterea XP de pe piaţă ?
  Merge activat cu dowgrade OLP, dar nu mă interesează.

  • Robin Molnar 17 ianuarie 2009 la 16:25 - Raspunde

   😆 Habar n-am cum a rămas cu suportul telefonic… 😆 Oricum nu mă mai interesează. 😆

 5. Anonim 27 aprilie 2009 la 11:15 - Raspunde

  am probleme cu pc-ul

  • Robin Molnar 27 aprilie 2009 la 11:24 - Raspunde

   😆 Păi noh, dacă dai şi nişte detalii cred că te-am putea ajuta. 😆 Altfel, pot să îţi spun doar atât: da, e defect ceva prin el… 😆

 6. onxyia 14 august 2009 la 06:29 - Raspunde

  salut de cand folosesc eu http://www.invisibleyahoo.net nu a fos niciodata busy.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.