2500 de euro pe noapte?

Bă frate, dar ce dumnezeu știa aia să facă de banii ăia? Sunt foarte intrigat. Dacă avea clienți, înseamnă că știa meserie. Dar ce meseria făcea aia, de lua atât?

Sunt foarte curios ce le făcea? Adică, mâ gândesc așa: punem în balanță o excursie în Mexic/ Caraibe/ etc sau o croazieră de două săptămâni și o noapte c-o duduie de consumație. Se presupune că la aceiași bani, au aceeași valoare, nu?

Cu alte cuvinte, ce le făcea aia într-o noapte, de-i umplea de experiențe cât pentru două săptămâni de neuitat într-un paradis tropical?

6 Comentarii

 1. Petrus 06 februarie 2015 la 10:45 - Raspunde

  Ar fi bine sa fie pentru o noapte intreaga, dar mai degraba cred ca au fost cateva minute 😀

  • Robin Molnar 06 februarie 2015 la 10:47 - Raspunde

   Bine, bine, dar ce i-a făcut înainte, sau după? I-a supt-o d ei=-a făcut-o de un stânjen? L-a sărutat nu știu cum? L-a făcut să se simtă hipopotam? O_o

 2. Kathy Bates 06 februarie 2015 la 13:14 - Raspunde

  Analiza anunţurilor de specialitate din România comparativ cu cele din Europa şi SUA demonstrează că ar mai trebui tăiat un zero. Una din Las Vegas ar fi luat 2500 USD pentru o săptămână. Ceea ce e destul de obişnuit în cazul jurnaliştilor de cancan: dacă unul a făcut accident cu un Opel, e “bolidul de lux”, dacă o gagică e animatoare de club e “o divă”, dacă un gigel i-a dat în cap unui costel e “execuţie mafiotă”.

  Dar uneori banii nu sunt doar preţul serviciilor în treburile patului. Când gigelul în cauză e căsătorit şi nu-i plac reporterii şi nici ei nu-l plac pe el, banii mai pot să fie şi preţul tăcerii 🙂

  • Robin Molnar 06 februarie 2015 la 13:38 - Raspunde

   Da, probabil că ai dreptate.

 3. Mihai Todor 08 februarie 2015 la 00:09 - Raspunde
 4. Cronicarul 08 februarie 2015 la 22:08 - Raspunde

  Stii vorba aia: i-a supt-o pana i-a intrat cearsaful in c*r.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.