CALA S.A. Târgu Mureș

Nu e nimic dubios…

Ministrul Economiei Mihai Tudose, în subordinea căruia se află Transgaz, dezvăluie, pentru ECONOMICA.NET, detalii „picante” despre munca CALA la subtraversarea Dunării. Astfel, pe lângă faptul că firma mureşeană nu reuşea să efectueze lucrările conform proiectului, a reuşit contraperformanţa să piardă freza de foraj ce săpa tunelul de sub Dunăre. „Au pierdut cârtiţa, domnule, asta au făcut. Fie că s-a prăbuşit tunelul şi a astupat şi utilajul, fie altceva, cert e că au pierdut instrumentul. Era a lor, veniseră cu ea”, spune Tudose.

Economica

Ei, eu aș vrea niște despăgubiri pentru că cei de la CALA S.A. mai mult ne-au încurcat și ne-au ținut în loc vreme de trei ani. Cu atât mai mult cu cât ăștia ne cred și idioți, spunându-ne că, cică, au pierdut utilajul.

Am trădat interesul național, dar suntem complet nevinovați.

Aici clar a fost o manevră de luat și dat un contract, iar acum ministrul Mihai Tudose face pe prostul și cred că le este complice celor de la CALA S.A. pentru că, de exemplu, dacă mie mi-ar fi spus ăia că au pierdut utilajul și că nu știu cum au pățit asta, m-aș fi înfuriat, fiind conștient că sunt luat de prost.

Iar acum Mihai Tudose mă înfurie, luându-mă de prost.

P.S. Am trecut de stadiul pueril în care pe ăștia să-i cred vinovați de incompetență. Nu, domnule, ce fac ăștia este din rea voință.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.