Câteva aspecte (3)

Se pare că toți operatorii de telefonie mobilă le oferă tinerilor trafic nelimitat la Facebook. Dar nimeni nu oferă trafic gratuit și nelimitat către Wikipedia. Cam ce viitor ne așteaptă la așa un prezent glorios?

Cei de la Vodafone sunt de pe o altă lume. Mi-au trimis un card cu reducere 20% la ceva hoteluri din Valea Prahovei sau reduceri la croaziere pe mare. Mai bine mi-ar fi trimis un card cu 10% reducere la benzină, zic eu… Nu, n-am cerut niciun card și nu, n-am de gând să mă leg la cap cu prelungirea abonamentului, de aproape un an sunt liber de contract și pot oricând s-o tai la alții.

În Harghita și Covasna se taie pădurile ca la nebuni. Dacă cineva zice ceva, este linșat de restul. De-abia aștept să dea dezghețul, să ne apucăm să le trimitem ajutoare sinistraților de la inundații, fiindcă și ei sunt sunt oameni și oricum, nu toți au tăiat pădurile. Desigur, vom avea parte de o campanie lacrimogenă, cu puhoaie, iad, asumări inutile…

4 Comentarii

  1. joita lucian 10 noiembrie 2012 la 22:52 - Raspunde

    Te contrazic…comote..nu ofera trafic nelimitat pe facebook..daca depasesti ..platesti!..cat despre viitor nici nu vreau sa ma gandesc!

  2. ice4you 12 noiembrie 2012 la 10:54 - Raspunde

    WikiWho?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.