Câteva scurte

  • Adrian “Șpăguță” Severin a suferit azi de depresie post-traumatică după ce colegii din Parlamentul European i-au suspendat imunitatea parlamentară, acesta putând fi urmărit penal așa cum se cuvine, adică la fel ca orice infractor de drept comun. Ce ziceți, de dăm cu presupusul în ce țară fuge? Sau de ce boală o să sufere subit?
  • Unele mașini de spălat vase dezvoltă mucegai negru de ovăz (yeast) extrem de toxic, din cauză că se dezvoltă într-un mediu caustic. În SUA. Poate o fi și la noi, dar eu oricum clătesc farfuriile spălate înainte de folosire. Și, la ce mănâncă ăia, nu m-ar mira să ajute bacteriile să crească. Asta ca să nu mai spun că mai speli mașina de spălate vase din când în când. Da, inclusiv pe interior. Sursa.
  • Tânăra actriță care a jucat în filmul unui regizor celebru este întrebată de jurnaliști: – Ce ați fost înainte de a juca în acest film? – Virgină.

4 Comentarii

  1. joita lucian 24 iunie 2011 la 13:20 - Raspunde

    Au astia un tupeu…de te a capu…si e peste cam maricel sa cada asa de usor….are l ceva de nu va suferii detentia…asta in fericitul caz in care a avut discernamant cand a luat spaga:))…sau ma rog a pretins-o tot aia e…!

  2. joita lucian 24 iunie 2011 la 23:42 - Raspunde

    Se poate ca e vorba de …caz controversat….si se stie si afara!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.