9 Comentarii

 1. florentina moldovan 21 decembrie 2015 la 09:01 - Raspunde

  Iti propun un exercitiu…rosteste EU-referindu-te la tine insuti cu convingere si vezi in ce parte a corpului arata mana sau degetul tau cand rostesti EU! Arata cu mana cine esti cand rostesti EU! Sunt f curioasa de raspuns !!!

  • Robin Molnar 21 decembrie 2015 la 12:53 - Raspunde

   Eu sunt defect. Mi se întâmplă deseori să vorbesc despre mine la persoana a treia.

   • florentina moldovan 22 decembrie 2015 la 07:57 - Raspunde

    ideea era ca ,in general, oamenii se identifica pe ei insisi aratand cu degetul sau cu mana pieptul ….si cine poate locui in acea zona decat sufletul omului….omul nu este nicodata doar mintea lui, nu este niciodata doar sufletul lui, nu este niciodata doar corpul lui fizic….mintea si sufletul(si/sau spiritul) nu sunt acelasi lucru.Sa zicem ca fi posibil asa ceva -desi eu nu pot imagina asa ceva(transplantarea mintii umane intr-un corp de pisica) nu ar avea niciodata legatura cu omul…..cum vad eu omul peste 10000 de ani-il vad teleportandu-se,comunicand prin telepatie s.a.m.d.Dar,desigur,eu traiesc intr-o alta lume,o lume care are de-a face mai mult cu sufletul decat cu mintea desi sunt constienta ca ele fiinteaza aproape in simbioza prin psihicul uman. Persoaanele care vb despre ei la pers a 3-a nu sunt defecte , doar se situeaza in afara propriei lor fiinte, actioneaza din exteriorul lor,poate ca nu ar strica un pic de internalizare, de acceptare a sinelui, de iertare a sinelui. In viziunea mea nu exista oameni defecti-exista doar bucatele incomplete de Dumnezeu care se misca in acest univers in cautarea invelisurilor care sa-i desavarseasca…

 2. Xtall 21 decembrie 2015 la 12:50 - Raspunde

  Zi drept, de cate ori ai jucat Fallout 😀

  • Robin Molnar 21 decembrie 2015 la 12:52 - Raspunde

   Încă nu l-am terminat! 😀

   • Xtall 21 decembrie 2015 la 13:07 - Raspunde

    Dar de acolo ti se trage întrebarea 😛
    Misto jocul dar cam slabut cu logica

    • Robin Molnar 21 decembrie 2015 la 13:44 - Raspunde

     Poți detalia? Adică, am încercat să nu trag concluzii logice.

     • Xtall 21 decembrie 2015 la 14:07 -

      Pe mine m-a prins tare 😀 ca am jucat aproape toate variantele, în ideea ca o fi vreuna în care sa-i salvezi pe toți (să împaci si capra și varza), dar în nici una nu poți, m-a și amuzat o fază, după ce scăpasem niște synths, fac alte task-uri, dar mă întoarce înapoi la ei, cică am o problemă nerezolvată “deal with synths” singura rezolvare a jocului fiind sa-i împușc, cu toate ca mai înainte tot eu ii salvasem și ii făcusem scăpați, și nu exista nici o altă variantă, inclusiv reset code a dispărut, cum am zis după ce ii salvasem si aia îmi si mulțumiseră :))
      Iar la facțiuni, indiferent care varianta o rezolvi tot nu e bine, nici daca te aliezi cu Brotherhood of Steel, nici cu Railroad nici cu Institutul, iar cu Minutemen e cam obligatoriu dar tot se supără si ei cand distrugi vreo factiune.

 3. Nautilus 21 decembrie 2015 la 14:52 - Raspunde

  Un anume Neal Asher (care are 3 defecte foarte anti-Cuvântul-Ortodox, adică e englez, ateu şi tolkienist) zicea cam aşa:

  Într-un viitor relativ apropiat, va fi posibilă o lărgire a definiţiei omului şi cetăţeanului, adică oricine atinge un anumit prag de inteligenţă poate fi considerat un cetăţean cu drepturi depline. Asta include oamenii, oamenii modificaţi, roboţii peste generaţia a 20-a, AIurile (adică, pentru el, un fel de mainframe-uri) ş.a.m.d.

  Numai că omul nostru a rămas în urmă faţă de modul în care progresează tehnologia, fiindcă spunea prin 2001 că un AI foarte avansat procesează TB pe secundă şi înregistrarea completă a minţii unui extraterestru avansat are 120 GB.

  În 2015, un TB se ţine pe un hard de 200 de lei şi un film HD are 120 GB.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.