Dic la ei, mă!

Ce fază! Cică, printre drepturile pe timp de pace ale soldaților, se numără și dreptul de a fuma. Din banii statului, desigur. Adică noi cotizăm, chestii, ca să fumeze ei. Bine, Guvernul încearcă să scoată chestia asta, dar să nu divaghez.

Voi vă dați seama cât de proști suntem, din punct de vedere administrativ șii politic vorbind? Păi i s-a sculat unui general într-o dimineață că el vrea să fumeze moca. Îl sună pe prietenul lui, senatorul sau deputatul, și-i spune că el vrea să fumeze moca, se dă o lege, noi plătim.

Adică, pe lângă salariu, militarii cică primesc și bani de țigări, doar n-o să fie fraieri ca restul și să-și ia țigări din salariile lor, normal. Și, nu mă înțelegeți greși, dar ăia n-au salariile minime pe economie. No, io aș vrea să iasă în față politicianul care a fost de acord cu mizeria asta, vrea să vină în fața mea și să-mi spună ce gărgăuni a avut în cap la faza asta.

Și, da, vreau să îmi dea banii înapoi, cu dobândă, doar n-o să sponsorizez atitudinea jegoasă. Cum adică să-i dau eu cuiva bani de țigări? Din munca mea? Nu, mersi, o să zic pas, FMM lor!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.