Din misterele comentariilor de pe blog

Niciodată nu m-am putut obișnui cu anumite comentarii misterioase pe blog. Hai că pe rahatul ăla cu ochi îl pot înțelege, este un nesimțit jegos, dar chiar că pe alții nu-i pot înțelege. Să vedeți!

Eu scriu despre faptul că Yahoo! video se închide, lucru extrem de nasol. Și să vedeți comentariul lăsat de Andrei Răzvan Plăcintă:

Comunicat de presa

Societatea CALOR srl solicita pe aceasta cale Primariei Municipiului Bucuresti oprirea imediata a lucrarilor de constructie a unei parcari subterane la Cimitirul de la Universitate. Solicitam incetarea profanarii mormintelor, iar in cazul in care unele ramasite pamantesti (moaste, oseminte, obiecte religioase sau alte articole apartinand celor decedati,etc- adica "scheleti" pe limba lui Sorin Oprescu) au fost déjà excavate de acolo, sa fie readuse exact in aceleasi pozitii initiale in cel mai scurt timp posibil.

Societatea CALOR srl il convoaca in acest sens pe domnul primar Sorin Oprescu la sediul societatii SC CALOR srl situat pe strada Progresului 30-40 pe data de 16 decembrie 2010 la ora 12.00 GMT (asta in cazul in care nu vom fi demolati pana atunci pe baza HCGMB-urilor aprobate de CGMB).

In cazul in care veti da curs solicitarilor noastre noi va sustinem cu calor (caldura in limba romana, tradus din latina)!

Mai mult decat atat, societatea SC CALOR srl declara ca este dispusa sa plateasca toate cheltuielile amenajarii cimitirului (in acest sens intentionam sa suportam integral costurile pentru elaborarea PUZ CIMITIR UNIVERSITATE, sa cumparam cruci de marmura de la societatea vecina si "pretina", etc – dar solicitam ca acestea sa fie facute in regie proprie pentru ca altfel, pe bani publici, costurile ar putea ajunge pana la Cer).

Pacea fie asupra celor decedati si care in aceste momente isi vad din Cer ramasitele pamantesti profanate!

DUMNEZEU E MARE ! 

Bogdan Popescu

Nicio legătură! Nici măcar ceva relativ apropia, în afară de proverbiala moarte a unui serviciu. Altfel, nu înțeleg faza. O intrat omul pe blog, o văzut că am scris de Yahoo! și a zis că da, ăsta este locul în care să-și verse păsul, că se sapă sub un cimitir. Pe bune, într-un fel îmi pare rău de ei, dar, puii mei, cu ce te ajută să dai un comunicat de presă la câteva ore după expirarea termenului dat în acesta?

Îmi scapă…

1 Commentariu

  1. Marian 14 iunie 2011 la 21:00 - Raspunde

    Or fi sectanti cei de la sereleul respectiv.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.