Polițiști incompetenți

Deja am obosit văzând atâtea știri cu polițiști care-și scapă infractorii sau care nu reușesc să-și execute sarcinile de serviciu pentru că nu sunt adaptați fizic. Săptămâna trecută o femeie amețită (din nu se știe ce motiv) a fugit iepurește pe un teren arat (sunt ironic) și doi polițiști antrenați n-au reușit să o prindă.

Și sunt sigur că femeia aia nu era o sportivă de performanță sau ceva. Pur și simplu, polițaii erau niște momâi. Dar stați, că instituția poliției are și circumstanțe agravante. Femeia cu pricina a fugit pe câmp și timp de trei zile a fost căutată de polițiști și jandarmi. Și au găsit-o pe câmp, dar n-au recunoscut-o și au lăsat-o să plece, căutând-o în continuare.

Ați înțeles faza? Ăștia s-au întâlnit cu o gagică îmbrăcată de oraș în mijlocul câmpului,, departe de orice casă sau așezare omenească agitată și dezorientată, dar lor nu li s-a părut nimic suspect. Și nici nu au recunoscut-o la față, că e greu tare, Doamne, să te uiți la o poză!

Aseară, cinci tipi au fugit cu un BMW, poliția a deschis focul, ăia au fugit. Și clar erau toți baschetbaliști sau ceva, de aia au fugit ca niște gazele pe zăpadă! Sunt iarăși ironic, da. Că polițaii era atât de incompetenți că nici nu puteau să fugă. Desigur, ei merită salariu pentru că prind infractorii.

Ce să spun!

P.S. Scuzați pleonasmul din titlu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.