4 Comentarii

 1. PCH 18 noiembrie 2008 la 05:20 - Raspunde

  bre coane, eu inteleg toate astea ca sunt saraci, ca nu exista oportunitati si optiuni in zona, ca nevasta e casnica si are jde copii de intretinut, ca n-are nici o sansa decit sa intre in mina sa aduca bani acasa – dar daca nici intr-o situatie d-asta (care nu e prima) astia nu reusesc sa faca ceva, stau si se ascund dupa scuze puerile: \”mi-e frica sa vb ca ma da afara\”, etc, etc / bine ca nu ii e frica sa moara, cu moartea nu are nici o problema, somajul e periculos / inseamna ca astia chiar isi merita soarta. pai nu minerii erau aia de bateau studentii, profesorii si femeile in 90, 91? nu astia erau aia de o faceau pe smecherii cu radu vasile? cind e de batut lume fara aparare minerii sunt primii sa se bage in seama, bah dar cind e de vorbit de aia care ii omoara pe capete le e frica de somaj. asa ca sa nu-i mai aud ca isi pling de mila. isi merita soarta ca sunt lasi si prosti.

  • Robin Molnar 18 noiembrie 2008 la 06:33 - Raspunde

   Bun, să zicem că vorbeşte şi este dat afară. Ce pune la copiii pe masă?

   Îmi pare rău dar nu pot fi de acord cu a doua parte a comentariului. În 1990 şi 1991 10,000 de mineri au fost la Bucureşti. Din 46,000.

 2. PCH 18 noiembrie 2008 la 10:41 - Raspunde

  pai nu se pune problema asa. daca tot ce gindesti e ce pui pe masa la copii n-o sa fie niciodata mai mult de un sclav sau masa de manevra – adica exact ce sunt minerii.
  astia n-au si ei un sindicat? ia sa se adune 46000 de mineri sa le asedieze limuzinele sefilor! cum dzeu sa le fie frica? de cine? daca ar fi uniti si si-ar sustine opinia organizat, cum se face de vro 200 de ani de cind s-a inventat sindicalismul nu cred ca s-a mai intimpla d-astea. dar ei nuu…e mai usor sa intri in mina doar cu speranta ca poate azi nu moare el, decit sa pui cap la cap o strategie, ceva…

  • Robin Molnar 18 noiembrie 2008 la 12:17 - Raspunde

   Au sindicat. Dar asta nu înseamnă că sindicatul şi ţine cu ei. Au rămas doar vreo 10 – 15,000 din 46,000. Dacă fac grevă imediat li se dă în cap şi mor de foame. CNH-ul într-o vreme făcea angajări, că nu le ajunge personalul. Nu s-a dus nici dracul. Nimeni nu vrea să fie sclavul lor. Din păcate unii nu au de ales, pentru că nu mai au unde să se ducă. După disponibilizările masive au mai plecat încă 7,000 – 8,000 de mineri, de bună voie şi la cerere. Aceştia au fost norocoşi, au avut unde să meargă. Restul n-au.

   Te rog să vezi următoarele materiale video, furnizate de ProTV.

   1. [url]http://stirileprotv.ro/stiri/social/te-vezi-la-stirile-pro-tv-supravietuitorii-de-la-mina-vulcan-i.html[/url]
   2.[url]http://stirileprotv.ro/stiri/social/te-vezi-la-stirile-pro-tv-supravietuitorii-de-la-mina-vulcan-ii.html[/url]

   Orice strategie ai pune la cale nu ai cum să razbaţi. Mafia este mare, mult prea mare şi se întinde de la Ministerul Industriilor până la Prefect şi Director de mină.

   Să fim serioşi, dacă se dorea privatizarea CNH se făcea de mult timp. Aia înseamnă că mineritul merge. Problema este că se fură. Guvernul dă bani într-o parte, prin subvenţii, şi îi ia pe o alta, cu sute de mâini, prin firmele care câştigă licitaţiile CNH.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.