Halep nu este un bun comun

Simona Halep a decis că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio. N-am înțeles, cine și ce are de comentat, mai ales cu ce drept. Simona Halep a învățat tenis pe banii ei, și-a redus sânii pentru a putea juca mai bine, a făcut multe sacrificii, este trupul ei, cariera ei, munca ei, treaba ei.

Astfel, Halep nu este un bun public, iar jocul ei nu este un serviciu public, ceea ce înseamnă că nimeni nu are niciodată dreptul de a-i impune unde și cum să joace. Este fix treaba ei, decizia ei.

Ca și în cazul altor oameni de valoare, se vede că nu avem niciun pic de respect.

4 Comentarii

 1. Marius 17 iulie 2016 la 11:41 - Raspunde

  Ne-am obisnuit sa criticam. Din moment ce ni se da atat de multa critica si suntem trolleri sefi… e normal sa avem “bunuri comune”.

 2. florentina moldovan 17 iulie 2016 la 19:05 - Raspunde

  cel mai frustranta este obraznicia oamenilor care nu inteleg ca, desi Statul Roman nu a facut nimic pentru minunea asta de fata, ea a adus acestui Stat , pe langa imagine, recunoastere internationala si bani! multi bani! milioane de dolari!

 3. Dumitru Pintilie 17 iulie 2016 la 22:37 - Raspunde

  Chibitii/suporterii/desteptii, da, aia care nu au facut sport o zi din viata lor, dar isi permit sa o judece pe cea care a aratat lumii ca roman nu este egal cu hot, tigan, gibon… isi pot da foc. Poate asa fac lumii un bine, nu mai consuma aerul degeaba.

 4. ice4you 18 iulie 2016 la 19:47 - Raspunde

  Desi sunt de acord ca munca ei e a ei, iar statul nu a facut nimic pentru cine e, totusi o indemna ca … No, sa mearga pana la capat si atunci sa iti aleaga cetatenia, sa isi faca steag si sa anunte ce imn vrea sa i’se cante pe unde mere!
  Punct.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.