Hotel de anvelope

Zoso spunea că teoretic anvelopele au loc pe balcon, dar că practic acolo este uscătorul, deci din cauza lipsei de spațiu nu au oamenii anvelope de iarnă. Mă rog, e un pic de ironie subtilă, aici. Chestia este că m-am gândit la asta azi, când am văzut-o pe o doamnă că punea un câte un fluturaș pe fiecare parbriz, fluturaș ce face reclamă unui hotel de anvelope.

Ideea mi s-a părut interesantă și creativă, n-o să mint. Mi-a plăcut și cred că deși vânzările la anvelope nu vor crește dramatic, acestea totuși vor crește. Și toată lumea va fi mulțumită. De exemplu mie nu mi-ar plăcea să fiu nevoit să le car pe scări.

4 Comentarii

 1. Marius 18 noiembrie 2010 la 20:31 - Raspunde

  Se poate si mai bine :dizzy:
  “Anvelopele nefericite care ruleaza prin gropile din Romania au nevoie de masaj cu ulei, baie in piscina, saltea confortabila pe perioada schimbului, temperatura constant placuta, dame de companie (alte [url=http://www.4anvelope.ro]anvelope[/url])”.

  • Robin Molnar 18 noiembrie 2010 la 20:31 - Raspunde

   =D Marius, dacă tot ți-ai pus link, puteai măcar să îl pui corect, cu http în față.

 2. Marius 14 decembrie 2010 la 15:43 - Raspunde

  10x. Vad ca ai schimbat tu url-ul ca functioneaza.

  Si inca ceva…am facut o sectiune cu [url=http://www.4anvelope.ro/bancuri-ac-2.html]bancuri[/url] pe site… asa ca sa ne mai veselim. Si in plus le public si pe [url=http://www.facebook.com/pages/Euro-Standard-Drive/169066533120882]facebook[/url](1/zi).

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.