O să borăsc dacă mai aud ceva despre libertatea presei

Via Pro TV:

inclusiv de Realitatea-Catavencu, in care se reglementeaza relatiile dintre patroni, editori si jurnalisti. In el se spunea, intre  altele, ca un patron nu are voie sa angajeze postul intr-o campanie persistenta si dezechilibrata, in interes personal, silindu-i pe jurnalisiti sa faca lucrurile acestea. Un patron poate sa ceara o anumita politica editoriala, dar nu cand ea intervine peste regulile jurnalismului.

Am și eu o nelămurire:

– Bine, bine, dar ce e aia "campanie persistenta si dezechilibrata, in interes personal, silindu-i pe jurnalisiti sa" facă…? Să fim serioși, facem un cod deontologic doar de dragul de a face și ca să ne acoperim cu el.

Mi-e jenă mie, domnule Cristian Tudor Popescu. Sunteți tătucul unei mizerii, al unui rahat parfumat și cu miros de roze. Doar că situația nu este "pe roze", monșer. Plus că este un pic ipocrit pentru un om aflat în poziția Dumneavoastră să vorbească despre justiție, corectitudine sau deontologie. Tocmai pentru că ați eșuat lamentabil în păstori turma ce v-a fost dată spre păstorire.

Video:

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.