În caz că vă întrebați

Sunt bine, deși cam răcit, atât de răcit încât ieri n-am putut să duc mașina la service, așa că o voi duce mâine, iar când nu muncesc mă joc Fallout 4. Câteva zile, nu se va prăbuși lumea fără mine.

Despre guvernul Cioloș n-am nicio părere, este un guvern tehnocrat, car nu are menirea de a stârni largi emoții. Într-o țară normală, partidele ar avea tehnocrați, astfel încât să poată numi în orice guvern oameni capabili. Eșecul partidelor de a-și cultiva tehnocrați este eșecul societății de a fi condusă de oameni capabili.

Poate că soluția rațională ar fi ca, de acum, să nu punem decât guverne de tehnocrați, dacă partidele nu-s capabile să-și atragă unii reali, eficienți, duri.

Oricum, indiferent de politicile viitoare, să nu uităm de ce am ieșit în stradă…

P.S. Majoritatea celor care primesc subvenții pentru agricultură habar n-au câți bani le-a adus Dacian Cioloș în plus, Dacian fiind singurul comisar european pentru agricultură în mandatul căruia n-au mai avut loc proteste de masă ale fermierilor francezi și greci. Și încă ceva: pentru o țară atât de înapoiată agricol, faptul că Dacian Cioloș este un expert recunoscut internațional este strict meritul lui. Pentru că de la noi clar nu a avut ce învăța.

2 Comentarii

  1. Tudor 18 noiembrie 2015 la 16:35 - Raspunde
    • Robin Molnar 18 noiembrie 2015 la 16:38 - Raspunde

      😀 Nu ne jucăm de-a munca. Dar, vorba ‘ceea: cine are nevoie de somn?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.