Indisciplină

Intru în compartiment. Un rocker și un houser dormeau, etc. Erau relaxați băieții. Îmi ocup locul 76, doar l-am plătit, și-mi văd de treabă pe laptop. La Simeria, se urcă multă lume. Un domn îi spune rockerului că dacă are locul 73. Acesta se face că se uită pe bilet, și scoate din burtă numărul 63, deși, de fapt, pe bilet avea trecut locul 51 la un vagon de clasa a doua.

Houserul, fiind plecat să-și ia nu știu ce din gară, se întoarce, nu-l vede pe ăla și e cam debusolat. În fine, vine și ăsta și-și ia bagajele. No, ce m-a ofticat pe mine este că băieții ăștia credeau că îi fac pe ăia de au locurile aici. Cum să spun, nici nu au mișcat când am intrat în compartiment, semn clar că nu-i interesează dacă stau pe locul meu, și că să mă descurc. Fiindcă eu, pe banii mei, trebuie să le tolerez lor indisciplina.

Sincer, ar trebui ca nașul să le spună călătorilor care ocupă alte locuri decât cele pentru care au plătit, să se mute la locul lor. Țara are nevoie de mai multă disciplină. Cineva trebuie să semene disciplina asta, la fiecare individ în parte, după necesități. Șmecheriile cu: "lasă, că se descurcă el" mă obosesc.

Sincer, aici se vede clar că avem o problemă de disciplină sau, invers, avem o problemă gravă cu indisciplina.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.