Mă mistuie așa un foc boem

Nu, nu râd de necazul omului, nu mă înțelegeți greșit, dar râd de faptul că și-au căutat-o și au găsit-o, în cele din urmă. Adică no, improvizațiile la instalația electrică împreună cu diverse materiale care ard ca hârtia ce anume poate să dea?

Mai pe lung. Prietenii mei de la Janis Stuf, despre care vorbeam aici și aici, cei care se dădeau ciumegi cu stilul de viață "boem" au pățit o mică bubă. Le-a cam ars clubul din temelii. Și asta nu pentru că au făcut improvizații la instalația electrică, nu, Doamne – ferește. Și-a uitat careva țigara aprinsă, după cum bine reiese din acest pasaj preluat de pe CityNews.ro:

In momentul de fata nu se stiu cauzele producerii incendiului. Totusi, pompierii au scos din incinta doua aparate electrice explodate. In zilele urmatoare se vor comunica cauzele exacte ale producerii incendiului, autoritatile demarand o ancheta in acest sens. Cert este ca respectiva cladire a fost distrusa in proportie de trei sferturi.

Să vedem și un pic de imagini. Pentru că niciunul dintre site-urile pe care văd știrea nu are experți în New Media, care să pună naibii și un cod de embed la video, dau link spre ei, ca ultimul țăran care nu știe să facă embed la video pe site. Asta este, băieții fac "succesuri" în online. Deci video și video.

Nu vreau să zic decât atât: când eu am spus că s-a improvizat prea mult…

Mulțumesc Mihai și Cristi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.