Normalitatea

Ştiu că multe dintrea autorităţi au fost luate prin surprindere de venirea iernii. Din fericire nu este şi cazul Petroşaniului, pe care trebuie să îl laud la faza asta. Se pot spune multe despre primar, dar nu se poate spune că nu îşi face treaba. Să vă exemplific.

Ieri dimineaţă a început să fulguiască. Până pe seară a început să se şi depună, pentru că vremea s-a răcit şi mai tare, până la -2o  Celsius. Aseară la ora 2 şi 30 de minute a venit utilajul de deszăpezire pentru a curăţa strada. Aici vroiam să ajung: deja am învăţat la ce oră vine utilajul. Întotdeauna a venit la ora 2 şi 30 sau 2 şi 35 de minute. O singură dată a întârziat, în noaptea dintre 14 şi 15 Ianuarie 2008, dacă nu mă înşel, cu vreo 30 de minute, pentru că atunci ninsoarea a fost foarte abundentă.

Din punctualitatea cu care vine acest utilaj eu trag concluzia că există un plan de deszăpezire a urbei şi că acesta se respectă. Uitaţi utilajul în acţiune:

Şi, pentru că diseară va da îngheţul din cauza frigului, s-a început împrăştierea de material anti-derapant pe străzi, pentru ca mâine dimineaţă să nu fie chiar patinoar. Plus că recipiente metalice cu sare şi nisip sunt rămase prin oraş de iarna trecută astfel încât nimeni să nu rămână înzăpezit.

Eu consider că aşa este normal, să existe un plan pentru iarnă, iar acest plan să fie respectat. Sincer, mă simt mândru că sunt petroşenean, pentru că deşi nu avem noi prea mulţi bani, urbea arată decent.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.