Numai Dante ar fi putut să descrie iadul social în care trăiesc ucrainienii

2 Comentarii

  1. Nautilus 31 ianuarie 2014 la 10:58 - Raspunde

    Descrierea “stilului de a guverna” sună destul de bine a Iepoca lui Ceaşcă, iar descrierea jafurilor, crimelor şi violurilor seamănă suspect de mult cu mineriadele, şi cu toate astea “ucrainienii noştri care se numesc Georgică, Mitică sau Costică”, spre deosebire de ai lor, nu numai că nu s-au împotrivit câtuşi de puţin, ci au chiar un cult pentru Ceauşescu şi Iliescu. Se închină la ei ca la icoană.

    În schimb, ar fi în stare să îţi dea cu ciocanul în cap fiindcă ai maşină / ai fost în cluburi / porţi tricou de cocalar. Şi să te ardă de viu dacă le vine ideea că eşti homosexual. Ceea ce e foarte suspect, fiindcă e şi opinia lui Putin.

    • Robin Molnar 31 ianuarie 2014 la 13:34 - Raspunde

      Cu mici excepții, sunt lucruri care se întâmplă și la noi, de acord, de aceea am și purces cu traducerea, pentru ca acest mesaj să ajungă la cât mai multă lume.

      Și da, la fel cum sunt unii care ar apela la violență pentru iubitul lor Ianucovici, așa și la noi sunt surcele care-l regretă pe Ceașuescu. Și când te gândești că nici Ceaușescu, nici Ianuciovici nu conduc sau n-au condus singuri țara…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.