4 Comentarii

 1. ovi ardelean 13 mai 2013 la 13:37 - Raspunde

  stiu ca nu-s nici macar tangential cu tema ta, desi e frumos locul prezentat, ai avut efuziuni melancolice sub acel castan, osciland intre trecutul si viitorul tau, prezentul te nelinisteste, nu se grefeaza pe traiectul sufletului tau….in fine, citeam un articol al unui bloger infatuat, arhi-infatuat, scria blogerul asta despre coloana vertebrala din blogosfera, infierand el piscotarii si lipsa unor critici autentice despre un produs sau altul in speranta captarii de catre acestia a unor beneficii….dar il intreb eu pe acest bloger, cum se face ca simultan el si alt zuper-bloger demonizau un decent magazin de electronice, caramelizand in radiatii divine un altul, de la care ambii vand constant vouchere?….l-am intrebat si pe blogul lui personal dar evident ca pixelii comentariului meu n-au vazut lumina obiectiva a internetului?
  merci

  • Robin Molnar 13 mai 2013 la 14:45 - Raspunde

   Să stricăm karma frumoasă a acestui articol și să răspundem, deci:

   1. Cred că te referi la Arhi, Zoso și Cel.ro

   Mi s-a părut decentă reacția lui Zoso de a critica Cel.ro, care Cel.ro avea reclamă la el pe blog.

   Critica, de asemenea, mi s-a părut decentă: dacă un magazin online vinde ceva, indiferent de preț, produsul trebuie livrat la prețul afișat de vânzător. Din perspectiva aceasta, consider că Cel.ro nu este un magazin decent. In extremis, aș zice că-i chiar din contră.

   2. Magazinul ridicat în slăvi, în aceleași condiții, a livrat marfa la prețul afișat, ceea ce este decent și normal. Mi se pare firesc să fie lăudați.

   3. Discuția se încheie aici. Nu am obiceiul de a comenta acțiunile altor bloggeri. Am vrut, doar, să evidențiez divergența de viziune între ceea ce tu consideri a fi decent și ceea ce eu consider a fi decent.

 2. ovi 13 mai 2013 la 17:55 - Raspunde

  multumesc

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.