8 Comentarii

 1. lupeneanul 22 iunie 2011 la 21:04 - Raspunde

  mda… trist. tot e bine ca nu s-a uitat de tot

  • Robin Molnar 22 iunie 2011 la 21:08 - Raspunde

   Da, sigur. Omul care mi-a adus aminte e din Basarabia. Să-mi fie rușine și mie.

 2. Albescu Dorian 22 iunie 2011 la 22:26 - Raspunde

  Pana la rusi, ar trebui sa-i starpim pe coloratii de pe aici, ca au daco-romanii o frica tremuranda de acesti “minoritari”, care vor deveni majoritari in 3-4 ani !!!…Ca voua, “intelectualilor” cu fumuri, nici de munca si nici de facut copii nu va arde !!

 3. albescu dorian 23 iunie 2011 la 09:23 - Raspunde

  Daca citeai Biblia, ai fi stiut indemnul lui Dumnezeu *Inmultiti-va si stapaniti Pamantul*.
  Ascunse sunt caile Domnului.. Nu este suficient sa fii alb, ca sa fii superior altora.. Crezi ca hotia, incultura, furtisagurile lor sunt mai rele decat homosexualitatea, comoditatea, perversiunile, impotenta, lasitatea albilor?.. Stii foarte bine ca a fost hirotonisit un episcop homosexual in SUA.. sau ca s-a legiferat casatoria intre homosexuali in Suedia si unele state americane.. Dar ce sa ne uitam pana acolo.. La Uricani este cel mai bogat zacamant de silicati din Europa si Vestul Asiei.. 95%..Puteam sa aveam a Silicon Valey aici, in Valea Jiului.!!. Romanii s-au certat prin procese care sa devina mai patron si care sa profite mai mult fara sa munceasca si acum exploatarea este pe punctul de a fi preluata de chinezi.. Ca si toate minele inchise din Valea Jiului.. Le deschid ei, ca la ei devin rentabile .. Aduc muncitori indieni, care muncesc mult si mananca putin.. Adio Romania!!…Jumate din Ardeal il iau ungurii, de va trebui sa vii cu pasaport din Cluj la Petrosani ..Ne_am pricopsit !!
  Tot ii dai cu somitatile de la Universitatea din Petrosani.. De ce nu a preluat faimoasa ..in desfiintare !!, Universitate, macar o mina si sa o faca rentabila ? Nu mai taiai nici tu frunze la caini prin Cluj si aveai de lucru la tine acasa.. Un popor de lenesi isi merita soarta .. Tot ii injuri pe rusi.. Dar sa stii ca pana in anii 55, minele din vale, retehnologizate de rusi si bulgari, au fost rentabile.. Au ma fost niste profesori la Universitate, adusi din Bucuresti, ca exilati politici, pentru ca isi facusera studiile prin Germania si Franta si care, impreuna cu rusii, mai de voie, mai de nevoie, au mai mentinut stacheta mineritului romanesc.. Manea si altii..Toate electrificarile actuale din subteran au ramas la nivelul anilor 70, cat au mai fost profesorii aceia..si agentii KGB din Universitate, cei care si-au facu studiile la Moscova, ca si Iliescu… Dupa ce au fost inlaturati, chiar odata cu Iliescu !!, au fost inlocuiti de informatori ai Securitatatii oltenesti ai lui Ceausescu, ce facea pe independentul fata de rusi, profesorii pentru care ai tu …deosebita stima !!De atunci, nu s_a facut alceva decat sa se fure si sa se distruga.. Nu s_au pus nici doua paie cruce.. Asa zisele contracte de cercetare ale Univesitatii au capusat UMIROM_ul si IPSRUEM_ul pana la faliment.. In plus, absolventii, mai ales cei de pe partea de electric, au fost si sunt niste ignoranti in meserie.. S-au eliminat, prin alungare din Vale, toti absolventii de Electronica si Automatica din alte centre universitare, de au mai ramas doar 3 sau 4..Asta ca sa se remarce electromecanicii minieri, vopsiti peste noapte in informaticieni, electronisti si automatisti.. Si ca sa fure doar ei, sa_si faca vile si sa nu li se vada impostura si incompetenta.. S_au pus pe butuci si Universitatea si intregul minerit al Vaii.. Asta este istoria , la care ai luat si tu parte.. automatistul lui peste!!!..
  Nu ca e Ilescu mai bun, nu ca e regele mai bun.. Tot o apa si un pamant.. Mai studiaza istoria.!!.

  • Robin Molnar 23 iunie 2011 la 10:57 - Raspunde

   Mi se rupe că a fost hirotonisit un preot homosexual în SUA. Și cred că, da, hoția, furtișagurile și alte cele sunt mai rele decât homosexualitatea, întrucât mi se rupe ce face fiecare între așternuturi, când treaba este făcută cu consimțământ. Și mi se rupe că homosexualii se pot căsători legal. Nefiind homosexual nu mă afectează. Nu văd de ce-ți pasă ție.

   Da, avem un zăcământ foarte bun în Estul Văii Jiului, dar nu ne ajută cu nimic, pentru că niciun guvern n-a avut viziunea necesară ca să exploateze treaba aia. Indiferent de care guvern vorbim. Și mai e ceva: câți specialiști în hardware design cunoști? Că nu avem suficient de mulți încât să exploatăm, indiferent de cât de mult ne-am dori. Și asta nu mai ține de guvern, orice guvern, ci de popor.

   Apoi, cum poate o Universitate mică să facă profitabilă o mină pe care statul o vrea închisă cu orice preț? Îți place doar să te auzi vorbind, sau n-ai nici măcar noțiunile cele mai elementare de administrație?

   Sigur, accept că Universitatea din Petroșani nu este cea mai curată și mai virgină dintre instituțiile de învățământ, dar este una dintre cele mai serioase, cel puțin pe partea de inginerie mecanică și electrică. Prefer să nu zic nimic de Facultatea de Mine sau de Facultatea de Științe, dar lucrând cu bursă la Universitatea Ulster, știam fix ceea ce știu și studenții de acolo. Ca atare, dă-mi voie să te contrazic când spui că sunt automatistul lui pește.

   Te-aș înjura nițel, dar mi-e că nu te-ai prinde.

 4. Trodat 23 iunie 2011 la 09:49 - Raspunde

  sunt alte lucruri de sarbatorit gen: valentine’s day, halloween, etc ne e timp de asa ceva

  pffff

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.