Project My Screen App – Controlul Lumia prin USB

Folosind aplicația gratuită Project My Screen App de la Microsoft, testată să meargă pe Windows 10 și pe Windows 8.1, am reușit să controlăm de la PC (și laptop, desigur) telefoane cu Windows 10 Mobile.

În video, se vede aplicația prin care telefonul meu Lumia 950XL preia video de pe ecran și-l afișează pe PC cu o rată de reîmprospătare a imaginii de-a dreptul impresionantă pentru un telefon, între 20 și 35 de cadre pe secundă. Extraordinar!

Pur și simplu, folosind un cablu USB care să conecteze telefonul la PC, așteptând să se instaleze driverele, instalând și pornind aplicația Project My Screen App, am reușit să văd pe PC ecranul telefonului cu Windows 10 Mobile la cea mai bună calitate posibilă:

  1. Pentru Microsoft Lumia 950XL, am folosit cablul USB – USB-C original, conectat la un port USB 2.0.
  2. Pentru Microsoft Lumia 550 am folosit cablul USB – micro-USB de la un Kindle.

Am rămas, deci, profund impresionat de viteza imaginii, în ciuda faptului că unele lucruri par să meargă mai greu (gen butonul de ștergere de pe tastatura on-screen, cred că din cauza unui update la sistemul de operare de pe telefon).

De asemenea, am văzut că, cel puțin cu Nokia Lumia 520 (Windows Phone 8.1 Cyan, 8.10.12393.890) aplicația nu merge, dar cauzele pot fi multiple, inclusiv faptul că nici pentru acest telefon nu am folosit cablul de date original.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.