17 Comentarii

  1. Ana 18 noiembrie 2011 la 17:37 - Raspunde

    Dupa cum ziceam aici… nu, nu sunt! Cativa sunt asa. Majoritatea nu.

    • Robin Molnar 18 noiembrie 2011 la 17:59 - Raspunde

      Tu vorbești acolo de perfecțiune: tot timpul onești, tot timpul nu-știu-ce. Eu mu mulțumesc să spun că românii sunt onești în marea majoritate a timpului.

      • Ana 21 noiembrie 2011 la 15:45 - Raspunde

        Nu vorbesc in nici un caz de perfectiune. Spun ca nu e cazul sa ne laudam cu realizarile a 1% dintre noi. Realizarile lor nu sunt ale intregului popor roman. Vrei sa le iau si sa le disec pe fiecare din cele pe care le-ai pus pe lista?

        Romanii sunt bravi. Acum 3 ani, 4 luni si 11 zile, ma rugam de oamenii care treceau pe langa mine sa ma ajute sa scap de javra vagaboanda care isi bagase coltii in piciorul meu. Treceau grupuri de oameni pe langa mine, in fata magazinului Unirea din Bucuresti si nimeni nu m-a ajutat. Romanii sunt atat de bravi incat le e frica sa se bage 5 oameni la o javra. Stii cum arata un stage dive la romani? vine tipu cu namilele de la paza carora le-a cumparat inainte cate o bere, il ajuta aia sa se urce pe scena, ii fac semn ca e ok si-s gata sa-l prinda si el se lasa sa cada placinta in bratele lor. Nici vorba de sarit in public. Curaj mare. Si cica si in mosh pit e ceva de genu nu da prea tare, ca o sa-mi faci o vanataie.

        Romanii sunt atat de educati, incat deja parca e normalitate ca de fiecare data cand ies afara sa-mi urle cel putin cinci cretinei ce fantezii au ei cu mine. Sunt atat de educati incat nu mai stiu nici un container din ala de materiale reciclabile care sa fi ramas intreg in zona. Au fost incendiate, sparte, murdarite.

        Romanii sunt atat de rabdatori incat fac campanii care sa schimbe imagini in loc sa incerce sa schimbe atitudini.

        Romanii atenti si politetea omului simplu. Hai sa-ti zic cum e cu omu’ simplu. Nu se spala, scuipa pe strada, se caca pe unde nimereste, pune mana jegoasa direct pe peste sau pe paine in magazin. Si incepe sa-ti traga la blesteme daca ii atragi atentia.

        Asta cu neintelesul e scuza clasica. Orice imbecil cu probleme de adaptare se plange ca e neinteles.

        Romanii etichetati gresit. Uh, da. Sigur. Gicu e prins cu toate chestiile furate, dar e totul doar o neintelegere, e gresit sa fie etichetat drept hot. Si la noi la facultate l-a prins un prof pe unu’ ca-i falsificase semnatura (ne semnase foile la inceputul examenului, iar cretinu’ ala venise cu servite) si ala tot statea in capul profului ca nu e adevarat, ca n-a falsificat nimic, ca e o neintelegere…

        Romanii sunt credinciosi. Pupa moaste, dorm cu cartea de rugaciuni. Si, in acelasi timp, se imbata, se iau la omor, le face placere sa chinuie animale si distrug orice nu e al lor. Scuze, dar prefer de un milion de ori un ateu care nu se imbata, nu face scandal si nu-si ia la suturi catelul pentru ca-i “doar un animal, da-l in p*zda…”

        Vai, romanii sunt corecti. Atat de corecti incat pentru mai toti e un obicei a fura de la locul de munca. Xeroxat chestii gratis. Sa ridice mana ala care n-a facut-o. Insusit pixuri. Plecat mai devreme. Folosit masina de serviciu pentru mers la parinti sau carat cartofi de la piata. Folosit telefonul de serviciu in scop personal. Hai ca asta ultima poate nu mai e asa valabila acum cand orice abonament are minute de n-ai ce face cu ele la preturi de nimic, dar acum zece ani… Atat de corecti incat isi sparg ziduri prin apartamente si ii doare fix undeva ca la urmatorul cutremur poate sa pice tot blocul din cauza lor si sa moara pana la cateva sute de familii…

        Nefericirea nu stiu cum naiba e o calitate, sincera sa fiu. In cazul multora… o merita, si-au facut-o cu mana lor.

        Biologic, toti suntem oameni, indiferent de natie.

  2. maria 19 noiembrie 2011 la 21:00 - Raspunde

    Rominii , nu romanii antici , sunt cel mai vechi neam din Europa, din care au roit si s-au nascut alte natiuni .noi suntem vechii pelasgi-( 10000 de ani) numiti de greci traci , din neamul tracilor, dacii , cei mai numerosi. suntem singurul popor autohton din Europa. civilizatia carpato-danubiana , cea mai veche, care a dat alte natiuni, este recunoscuta de cercetatori si mari universitati din lume. ( Cambridge, din USA , Italia) Doar aici s-a pastrat o istorie falsa si prafuita , care ne vrea niste bastarzi ai romanilor. Fals. Romanii au cucerit doar 1/6 din imensa Dacie, si nu s-au amestecat cu dacii . Romanizarea este marele fals al istoriei noastre, sustinut de filoromani in sec. 19. Rominii de azi, cei adevarati , sunt cei mai frumosi oameni din Europa, sunt inteligenti , geniali, talentati , credinciosi, au traditii ancestrale , doar ca acum ,dupa revolutie , neamul se afla in deruta, fara modele in fruntea tarii, care sa constituie jaloane de dezvoltare a tinerei generatii. In mod voit , invatamantul este distrus, patriotismul si demnitatea nationala nu se mai invata in scoli …dar , Romania profunda si ancestrala, mocneste in sate , in taranii adevarati, care tac si duc mai departe cu rabdare neamul.
    Intrebat Printul Charles , dece iubeste Romania , a spus..pentru vesnicia ei …

    • Robin Molnar 20 noiembrie 2011 la 20:52 - Raspunde

      Nu cred că suntem singurul neam originar din Europa.

      • Mihai Todor 21 noiembrie 2011 la 00:32 - Raspunde

        Văd că încep să-și găsească studenții de la istorie preocupări în timpul liber… Deși, la ce aberație a scris acolo, am unele îndoieli că a urmat / urmează cursuri universitare…

        • TNH 21 noiembrie 2011 la 01:09 - Raspunde

          Ce rău ai fost! Sigur că urmează cursuri universitare, numai că își ia examenele folosind metoda http://www.robintel.ro/blog/social/iubire-de-profesor/#comment-59752

        • Robin Molnar 21 noiembrie 2011 la 07:41 - Raspunde

          Lasă că tot e bine. Decât să umble aiurea și să bage etnobotanice, mai bine comentează pe bloguri… =))

          • Ana 21 noiembrie 2011 la 15:07 -

            Da, doar ca respectivele comentarii par a fi scrise sub influenta etnobotanicelor…

          • Robin Molnar 21 noiembrie 2011 la 20:33 -

            M-ai făcut K.O. =))

  3. vescan ioan 01 decembrie 2011 la 13:52 - Raspunde

    romanii sunt frumosi destepti buni patrioti dar din pacate nu stim sa ne promovam calitatile si defectele in asa fel incit sa fie bine din pacate sunt multi chiar si romani care tradeaza natiunea aceea nu au trait vremuri grele sau sunt platiti sa vorbeasca rau de ROMANIA………LA MULTI ANI!

  4. Romani Frumosi 09 mai 2012 la 15:15 - Raspunde

    Buna ziua,

    Va trimitem detalii despre proiectul pe care il desfasuram legat de romanii frumosi:

    Romani Frumosi este un proiect cultural-fotografic organizat de A.R.C.E.N. impreuna cu Matei Buta. O initiativa tanara, ambitioasa si entuziasta.

    Proiectul propune publicului larg personalităţi contemporane din diverse domenii.
    Aceste personalitati nu ni le amintim mereu…
    Pentru că nu învăţăm despre ei în şcoală.
    Pentru că media promovează pseudo-valori, prea puţin elita.
    Pentru că nu există o galerie de texte şi imagini cu personalităţi contemporane
    marcante.

    http://www.romani-frumosi.ro/

    http://www.arcen.info/

  5. George Ion 05 august 2013 la 09:17 - Raspunde

    Laurențiu Cristian Ion a reușit performanța de a se clasa pe locul al șaptelea la concursul internațional “Google Code-in”, la care au participat 542 de elevi cu vârsta cuprinsă între 13 și 18 ani, din 56 de țări ale lumii, pe durata a 2 luni.

    Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/i-a-dat-gata-pe-americani-un-roman-de-17-ani-premiat-de-google_914269.html

    • Robin Molnar 07 august 2013 la 10:09 - Raspunde

      Laurențiu Cristian Ion este excepția. Uită-te la rezultatele de la Bac.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.