12 Comentarii

 1. joita lucian 11 ianuarie 2012 la 13:20 - Raspunde

  Mai …eu iti fac alta intrebare…ai fost cu vre-o femeie care fumeaza …sa o saruti dimineata …indiferent cat de mult s-ar fii ingrijt….vei avea un soc…! eu am probat-o pe pilea mea!

 2. Daniela 11 ianuarie 2012 la 14:26 - Raspunde

  Bine ca nu fumez si bine ca s-a lasat si prietenul meu de fumat. Urasc persoanele care fumeaza dar nu am ce face trebuie sa traiesc si cu asta.

 3. Bogdan 11 ianuarie 2012 la 21:24 - Raspunde

  Robin, foarte bine ca te-ai lăsat de fumat dar deja a devenit o obsesie chestia asta. Dragul meu prieten, în ritmul ăsta o să ajungi să ne povesteşti cum ai aruncat jos din tren unul căruia îi miroseau hainele a tutun. 🙁

  Poate omul respectiv, fumător sau nu (n-am înţeles de unde eşti sigur că era fumător) a aşteptat trenul într-o cafenea prost aerisită de lângă gară.

  PS – Prefer mirosul de scrumieră decât cel al unui nespălat sau al unor 4-500 ml de tărie sau a parfumurilor turnate cu găleata.

  • Robin Molnar 16 ianuarie 2012 la 08:27 - Raspunde

   Eu sunt ăla care încearcă să facă oamenii să se lase. =)) Și da, știu că fumezi.

 4. Mihai Todor 12 ianuarie 2012 la 02:36 - Raspunde

  Nu știu dacă a bate obrazul fumătorilor va face vreo diferență, dar, în același timp, observ că articole de genul acesta nu au nici un efect (testat direct pe părinții mei).

  Pentru mine rămâne doar speranța că, poate, la un moment dat, majoritatea vor conștientiza că, măcar din respect pentru cei din jur, încăperile nu sunt un loc adecvat pentru a fuma, oricât de puternică ar fi dependența.

  De asemenea, părerea mea personală este că fumatul reprezintă un moft (hai, să văd cine mă contrazice), sau, mai bine zis, un lux la ce prețuri au țigările acum, iar exemplul dat de Robin în articol este doar o exagerare care își are rolul de a contura mai bine o problemă reală.

  • Robin Molnar 16 ianuarie 2012 la 08:32 - Raspunde

   Firește că era o exagerare poetică, o hiperbolă. Am de-a face cu fumători în orice moment și nu strâmb din nas, că nu-s ipocrit. Orice fumător este un nefumător care n-a aflat încă. 😉

 5. Andrei Daniel 13 ianuarie 2012 la 13:11 - Raspunde

  Nici eu nu fumez, multumesc lui doamne doamne ca nu ma prins microbul asta. Desi am langa mine o persoana ce fumeaza vreo 3 4 pe zi, ma fac ca nu ma deranjeaza!

  • Robin Molnar 16 ianuarie 2012 la 08:41 - Raspunde

   3 – 4 țigări pe zi? E o nimica toată. Atâtea fumam când nu mai fumam. =))

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.