5 Comentarii

 1. ice4you 06 noiembrie 2015 la 11:47 - Raspunde

  Ba da astia de cand p************ mea invata pana si doctorii sa isi faca meseria?!?!?!? De unde bip bip bip bip bip au ei idee despre ce trebuie si ce nu trebuie facut atata vreme cat medici romanii au facut miunui, numarul de morti dintre cei raniti fiind atat de minim incat nimanui nu ii vina sa creada nici macar medicilor straini veniti care sunt uimiti de profesionalismul si devotamentul medicilor romani! Ia mai duca’se in piu piu piu meu toate comunitatiile p********* de prin toata diaspula sa puna mana pe munca si sa nu ne mai invete pana si medicii ce sa faca!
  Haidi pa!

  • Robin Molnar 06 noiembrie 2015 la 11:49 - Raspunde

   Fix așa m-am gândit și eu. Doar că informațiile sunt contradictorii, iar unii medici pretind că unii pacienți nu pot fi tratați în România, ceea ce mi se pare suspect, dar rezonabil, ținând cont de gravitatea cumulului de factori potrivnici… 🙁

   • ice4you 06 noiembrie 2015 la 14:27 - Raspunde

    Responsabili sunt niste somitati in domeniu, care au declarat destul de clar ca nu refuza ajutorul nimanui, doar ca acesta se poate face doar si numai daca bolnavul poate fi deplasat la nevoie.

    De aici incolo recoamand diaspulei sa ne lase in tara noastra de cacat asa cum e si le multumesc pentru interesul despre nimic!

 2. brontozaurel 06 noiembrie 2015 la 12:30 - Raspunde

  Uitandu-ma pe lista de dupa “semneaza”, nu vad sa fie cineva calificat sa spuna “nu se poate gestiona o urgenta medicala”.

  Nici eu nu sunt sa spun intr-un fel sau altul, asta sa fie clar. Faptul ca se fac chestii foarte tari de ani buni de zile in Bucuresti poate sa nu insemne absolut nimic in cazul asta in particular. Dar daca ne uitam la statistici si comparam numere, pana acum stam bine fata de media de decese in spital in cazul celor internati cu arsuri. Te astepti sa nu mai moara nimeni? Mie mi-ar placea sa sper ca n-o sa creasca numarul de decese, dar… 😐

  Daca e mai bine sa fie mutati, atunci sigur, trebuie cerut asta. Dar trebuie sa vina de la cineva calificat sa o faca.

  • Robin Molnar 06 noiembrie 2015 la 13:40 - Raspunde

   Daca e mai bine sa fie mutati, atunci sigur, trebuie cerut asta. Dar trebuie sa vina de la cineva calificat sa o faca.

   Exact.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.