Scurte cu primăria din Cluj Napoca

Ca să nu mă întind:

  1. Primăria din Cluj Napoca montează niște semafoare noi la intersecția dintre Buevardul 21 Decembrie 1989 și Strada Buftea. Cam greșit, după câte îmi dau seama. Rog a se vedea imaginea de mai jos.
  2. Cred că trebuie să-i mulțumim frumos primăriei că ne-a lăsat să dormim bine vara asta. Poate n-ați sesizat, dar n-am avut parte de țânțari, fiindcă o firmă specializată pulveriza noaptea cu ceva soluție. N-am remarcat lipsa țânțarilor, sincer să fiu, până când n-am văzut mașina respectivă. Mai mult, după ce am dormit câteva nopți în alte părți, pline de țânțari, mi s-a făcut dor de somnul liniștit din Cluj. Sănătate domnului primar!
  3. Poate că ar fi o idee bună ca primăria să-și facă un site unde să primească sugestii și reclamații de la cetățeni. De exemplu, eu cui îi spun să vină să remedieze un potențial viitor scurtcircuit în rețeaua de iluminat stradal?
Montarea greșită a unui semafor din Cluj Napoca, la intersecția dintre 21 Decembrie 1989 și Buftea

Montarea greșită a unui semafor din Cluj Napoca, la intersecția dintre 21 Decembrie 1989 și Buftea

4 Comentarii

  1. Mihai Todor 17 septembrie 2011 la 13:25 - Raspunde

    “eu cui îi spun să vină să remedieze un potențial viitor scurtcircuit în rețeaua de iluminat stradal?” – Mai bine îți cumperi tu o scară și-l remediezi, că până se mobilizează primăria… 😛

  2. daniel rus 19 septembrie 2011 la 08:03 - Raspunde

    crede-ma, nu o sa fie nici un scurtcircuit. cand o sa ne mai intalnim, o sa-ti amintesc de un mic experiment facut prin clasa a 6-a la fizica. sau poate era a 7-a 😀

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.