Scurtissime – 1 Septembrie 2013

 1. Yep, Obama le-a furat negrilor din timp, ca să-și țină el discursul atât de sec, că n-ași auzit nimic de el prin presa europeană. Mi-a plăcut aia cu închisul școlilor și deschisul pușcăriilor. Fellow americans, say after me: “We are free!”. =))
 2. Chiar n-a observat nimeni, nimic la scurtissimele din 23 August? Mie mi s-a părut o fază tare șmecheră. Sau, din contră, a fost prea evidentă?
 3. Sculpturi mișcătoare. Foarte fain, mi-aș dori să avem și noi, în Cluj.
 4. Festivalul „George Enescu“ în imagini – file de istorie. Am auzit că festivalul va aduce la București 30,000 de turiști, în timp ce – tot sezonul de vară – Marea Neagră a adus doar 50,000.
 5. Câteva explicații despre disparițiile de sub guvernul USL:
  1. Șantierul gazoductului Iași – Ungheni e gol, utilajele și oamenii au dispărut. Logic. Licitația a fost câștigată, banii au fost mulși, planul e îndeplinit.
  2. Pasarelele de pe Valea Prahovei sunt nefolosite, că oamenii folosesc tot trecerile de pietoni. Logic. Lucrarea a fost atribuită, banii au fost încasați, planul a fost îndeplinit. Să mai continui?
 6. Cum să-ți faci un cont de mail, care să fie sigur și anonim. La partea cu Gmail m-a pufnit râsul. În afară de tine și persoana cu care comunici, nu mai știe decât NSA, CIA, DoD, USAF, US Navy și încă două duzini de agenții americane obscure. Să nu fim puerili, la partea de intimitate, Gmail papă balegă big time. Google (un fel de Iuda Inc.) ia și bani pentru asta.
 7. Un provider din China oferă până la 10 TB de spațiu, gratis. Nu mă ține să-mi pun licența mea acolo, să devină proprietatea intelectuală a poporului chinez.
 8. Nu-i banc! România depăşeşte SUA şi Danemarca în topul celor mai eficiente sisteme de sănătate. Pfuai, voi vă dați seama la restul cum și cât se fură?
 9. Voi ați pus botul la vrăjeala cu culorile de pe ambalajele de pastă de dinți? Am văzut că presa a pus botul. Larg. Din păcate, și automatiștii care ar fi trebuit să știe ce-s alea, mai ales cei care au auzit de Machine Vision, au pus botul. Trist.
 10. Un site util, dacă sunteți curioși pe unde se plimbă rechinii.
 11. Dacă știam mai devreme că-s la gazetă, cu un video de data asta, vă dădeam link în timp mai util.

2 Comentarii

 1. Manuel 02 septembrie 2013 la 12:22 - Raspunde

  Ei, se observa destule la scurtissime, dar stii un lucru: candomul sa de o lista de recomandari se duce ep un link sau altul si nu mai ramane sa lase comentarii 😀

  • Robin Molnar 02 septembrie 2013 la 16:37 - Raspunde

   =)) La aspectul acesta, ce-i drept, n-am meditat prea mult.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.