Scurtissime (106)

 1. Un articol greu despre cercetarea în medicină, via Mihai Todor. Plusez și eu cu unul despre designul analogic în era digitală.
 2. Revoluţie în medicină: ruşii au creat primul medicament anti-ciroză. Sursa. Are sens. Americanii cercetează colesterol, ca în primul caz de mai sus, că le mor oamenii pe capete de la junk food, în timp ce rușii studiază ciroza, că le mor oamenii pe capete de la alcool. În ritmul ăsta, în câțiva ani un român va inventa dispozitivul care ne hrănește cu aer.
 3. Tot de la ruși, cercetătorii lor au anunțat că au găsit “bacilul nemuririi”. Firește, să-l poată vota pe Putin încă o mie de ani de acum încolo.
 4. Ups:

  Consiliul de judecată al ofiţerilor din Flotila 71 Aeriană din Câmpia Turzii a propus, cu unanimitate, trecerea în rezervă a locotenentului Gheorghe Alexandru, care a protestat la Piaţa Universităţii, după ce a constatat că acesta a încălcat Legea 80/1995, informează Mediafax.

  Sursa

  Mi-e teamă că acest om tocmai a devenit un mic Hitler.

 5. De ce avem nevoie de legalizarea bătăii:

  Dacă guțanu nu reacționează, îl fac de comandă într-un articol la mine pe blog, fară argumente, normal, că nu mă duce capul de oaie merinos, ci doar din flegme și înjurături, îi citez cu link articolul pe care, sanchi, i l-am făcut praf, guguștiucu’ vede pingbak-ul de la mine și vine să mă muiască. Surprizăă!

  Sursa

  Pe scurt: te înjur la mine pe blog, dar dacă vrei să vezi ce am scris trebuie să cotizezi cinci euro. Bătaie!

 6. Cică rușii de la Stația de Cercetări Antarctice Vostok sunt bine.
 7. Li Ching-Yuen. Asta da viață lungă, sunt curios ce șaroma #cudetoate mânca.
 8. Un american a descoperit apa caldă.
 9. Se pare că nu sunt singurul papagal care a mușcat-o. Săptămâna asta m-au căutat iarăși. Cred c-o să-mi pun un spray de insecte la ușă să le dau în ochi. Or să-mi facă plângere, sau ce?
 10. Deja e prea de tot:

  Zahărul este o otravă, iar comercializarea sa ar trebui reglementată la fel ca şi cea a ţigărilor sau a alcoolului, spun oamenii de ştiinţă.

  Sursa

  . Urmează să interzicem și pasta de dinți, hipocloritul, săpunul lichid, alcoolul industrial, antigelul, spray-urile…

7 Comentarii

 1. TNH 07 februarie 2012 la 21:00 - Raspunde

  5. Mircea Popescu. Aveam ceva dubii pentru ca ma gandeam ca n-o fi singurul, dar cand am vazut ca adresa lui este trilema, iar in articol se vorbeste de trilaba, m-am lamurit.

 2. Mihai Todor 08 februarie 2012 la 01:48 - Raspunde

  1. Da, fain articolu’ plusat de tine. Chiar au dreptate, dar, în același timp, e a’naibii de greu să convingi utilizatorul de rând să folosească un dispozitiv complet revoluționar. Majoritatea preferă să aibă dispozitive al căror mod de utilizare îl pot intui ușor, deoarece se bazează pe experiențe precedente 🙂
  6. Told ya’ 😉 Mare-o fi ziua când românii vor ajunge la zi cu știrile 😛
  7. Am mari dubii că ar fi pe bune…
  9. Stai liniștit că la un moment dat a apărut un dubios de ăsta și prin căminele din Regie. Cei 3 colegi de cameră ai mei au cam pus botul și aia a fost… Adevăru-i că no, deja eram obișnuiți cu serviciile de cămin și individul părea chiar standard.

  • Robin Molnar 08 februarie 2012 la 08:03 - Raspunde

   6. Cred că e greșit linkul. 😛

   • Mihai Todor 08 februarie 2012 la 17:51 - Raspunde

    Shit happens :))

 3. joita lucian 08 februarie 2012 la 16:16 - Raspunde

  Aporpo de ce zic astia ca zaharul este otrava…pai ca toate sunt ..dar noi ce mai mancam atunci…ca …..it toate se cam gaseste cate ceva interzis!

  • Robin Molnar 10 februarie 2012 la 08:19 - Raspunde

   Să fim răi și să spunem că și sperma îngrașă? =))

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.