Scurtissime (128)

 1. Cum înjură un preot? Cu patos, se pare.
 2. E bine că tinerii ăștia nu înțeleg. Înseamnă că n-au suferit la fel de mult:

  Cand mai stau cu prietenii mei la o bere, ne aducem aminte cat de greu era, “pe vremea noastra”, adica acum 10-12 ani, sa obtii chiar si un amarat de job de impartitor de fluturasi in fata la magazinul Sora. Azi, cand ii rog pe unii colaboratori sa vina sa imparta fluturasi cu Gimmy, mi se spune ca ninge afara, poate alta data.

  Sursa

 3. O nouă modă a apărut în Japonia: linsul mânerelor. Sper, totuși, că nu e pe bune.  Dar, dacă vor să se trateze, le pot oferi un tratament exhaustiv de lins mânerele ușilor de la vagoanele de tren personal regio, respectiv ușile de la baie…
 4. Numai de Olimpiada şcolară nu ne bătusem încă joc! Ministerul Educaţiei limitează drastic numărul participanţilor la Olimpiadele Naţionale. Sursa. Ce deștepți vreți voi, bă? am scos evoluționismul din cărți, acum limităm olimpiadele… Și petiția împotriva chestiei ăsteia!
 5. Cine face legea?

  “Sunt o mulţime de câini maidanezi în zonă, cred că cel puţin 40 de animale. Se pare că ei sunt protejaţi de o femei care-şi are casa la aproximativ 50 de metri de poligon. Până acum, nu am reuşit să o audiem în acest caz (în care un om a fost devorat de câini iar bucăți din trupul său au fost găsite pe o rază de câteva zeci de metri, n.r.)”, a adăugat procurorul Ovidiu Berinde

  Sursa

 6. Antena 1 o pune de o știre din burtă. Domnule, problema cu această știre nu este că prețule sunt mari, că nu prezintă adevărul, ci că maniera în care este prezentat adevărul are un rol manipulator. Dacă acesta chiar era adevărul, de ce au recurs la un trucaj? Din obișnuință? Oricum, eu sunt curios cine-i baba care a făcut pe vânzătoarea, în primul rând.
 7.  Nu uitați de concursul STRATOSPHERIUM II: Zboară alături de noi în spațiul cosmic!

2 Comentarii

 1. joita lucian 14 martie 2012 la 19:48 - Raspunde

  Mai..asta cu preotul ..am mai vazut-o..dar ideea nu este ca injutra…si ca numeni nu intervine….tui…..p ….masi de nebun!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.