Scurtissime (130)

 1. Sunt un pic obosit. O să dorm două zile, dar nu azi.
 2. Am o idee despre cum trebuie să fie browserele pentru Windows 8. Caut o companie serioasă care să vrea să implementeze ideea. E genială, vă jur.
 3. Evoluția Lunii, satelitul Pământului.
 4. La București, în sectorul șase, se va face primul liceu pentru țigani. N-am nicio părere. Să se facă.
 5. La Târgu Mureș este scandal cu Universitatea de Medicină și Farmacie, fiindcă UDMR dorește înființarea unei secții în limba maghiară. Extremiști politici de ambele tabere comentează pe margine și-și aruncă printre gratiile gândirii înguste chiftele otrăvite. După părerea mea, cei care urăsc ungurii n-au mâncat niciodată un gulaș făcut cum trebuie, sau mezeluri iuți și pline de carne, cu pălincă, sau altceva tipic lor, iar cei care urăsc românii n-au mâncat niciodată sarmale cu piftii, în același timp. Sau chiftele cu salată de boef. Sau spanac cu ochi deasupra, sau ceva tipic românesc. Pace.
 6. Serviciul fiscal din Ucraina a descoperit o conductă subterană care leagă Ucraina de Transnistria, prin care se făcea contrabandă cu alcool, a anunţat joi biroul local din Odessa al acestui serviciu, relatează RIA Novosti. Sursa.
 7. Parcă mi-o ia mouse-ul razna când dau link spre realitatea.net.
 8. Arheologii au făcut o descoperire extraordinară în Asia de Est, obţinând dovezi ce indică existenţa unei noi specii umane, ce ar putea schimba tot ceea ce se credea până acum despre modul în care s-au răspândit oamenii pe Terra. Sursa.
 9. Am obosit cu atâta înțelepciune pe Facebook. Dacă toți ar face ceea ce pretind prin Like-uri, păi io aș fi cel mai cioban dintre pământeni. Și nu e cazul.

6 Comentarii

 1. Nelly 16 martie 2012 la 10:20 - Raspunde

  Si ciobanii pot fi intelepti.

 2. TNH 16 martie 2012 la 21:44 - Raspunde

  Eu nu m-am prins care e logica studierii în România a medicinei în limba maghiară. Cu ce îi ajută pe medici să nu înveţe medicina în limba română? Vor binele oamenilor, dar numai a acelora de origine maghiară? WTF? Cum rămâne cu jurământul lui Hipocrate?

  • Robin Molnar 20 martie 2012 la 08:42 - Raspunde

   Este dreptul lor de a studia în limba maternă. Profesional, nu-i ajută cu nimic.

 3. joita lucian 18 martie 2012 la 12:15 - Raspunde

  Si eu mor de filozofii facebookului dar…tre sa ne folosim si noi de el cat putem de bine..:)! nu?!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.