Scurtissime (136)

 1. Cică deputatul Mihail Boldea, recent fugit din țară, ar vrea să se întoarcă.
  1. Nu cred în spășire, regrete și păreri de rău afurisite. De ce a fugit din țară? Cu ce a plecat la el? Diamante, ceva? În fine, nu pot decât specula. Ce, însă, mi-e cât se poate de clar, este că statul român e pe cale să-și primească o țeapă creativă și nemaivăzută.
  2. Sau s-ar putea ca domnul Boldea să o muște în mare fel și să facă vreo doi ani de închisoare în Kenya, sau pe unde umblă, până îl extrădează ăia. Oricum, să fii un alb bogat la închisoare printre negri săraci și infractori nu e o idee bună.
   1. Cred că de asta-i și este frică.
  3. Dacă mă întrebați pe mine, prefer să facă trei ani de pârnaie all inclusivei în fundul Africii, decât șapte ani de închisoare la noi.
   1. Cum s-o spun poetic? După o lună petrecută cu ăia în mizeria și sărăcia aia, în fundul dumnealui o să-și facă liliecii mubamba cuib, el devenind mândru posesor de rezervație speologică. Anală.
 2. Jandarmeria calcă strâmb în cazul scandalului LPF, FRF și ce-o mai pus Mitică la cale. În primul rând, și asta e destul de grav, jandarmeria îi este spusă interesului lui Mitică și-i provoacă pe oamenii altfel pașnici. Apoi:

  Mitică Dragomir somează televiziunile să respecte contractul pe care l-au semnat, contract ce prevede, printre altele, că televiziunile „au obligația de a nu aduce atingere imaginii publice a LPF, cluburilor de fotbal, jucătorilor și oficialilor sportului”.

  Sursa

  Cu alte cuvinte, presa se lasă un pic cenzurată de Mitică Dragomir și, în loc să respingă niște prevederi contractuale abuzive, le îmbrățișează…

 3. Producătorul de vin Murfatlar România a intrat în insolvenţă. Nu cred că va intra în faliment și nu cred că ar trebui lăsată să intre în faliment, fiind o companie de patrimoniu național și cu produse de patrimoniu național. Oricum, am cotizat la ei anul acesta mai mult decât anul trecut…
 4. O poveste din Banat:

  Măreasa s-a scârbit de locuri, de oameni, de viaţă. A zidit cripta, a vândut moşia pe nimica toată şi nu a mai trecut niciodată pe la Poieni. Unii spun că vocea ei se face uneori auzită şi acum în nopţile cu lună plină, alţii spun că nu sunt decât prostii, dar nu prea se înghesuie nimeni să treacă noaptea pe acolo. (…)

  Sursa

 5. Ce trebuie sa stii despre un pasaport?
 6. James Cameron a vizitat cel mai adânc abis al Terrei. Sursa. Aș minți să spun că nu sunt gelos. Groapa Marianelor este cam singurul loc incomplet explorat de pe Terra.
 7. Tulai, Doamne, ce titlu: Dramele femeilor care au scăpat de violența din familie. Adică au scăpat de violența din familie și trăiesc o dramă? Că așa s-ar înțelege.
 8. Victor Kapra și-a găsit bunicul pe un blog de nișă. Mă bate gândul să-l caut și eu pe bunicul, dar nu știu niciun blog pe nișa securistă.
 9. Myanmar (Birmania), o țară complicată. Într-un regim militar totalitar foarte sever, liderul opoziției este o femeie. Via Ocsike.
 10. Azi, la prânz, voi fi la Cinema City în Iulius Mall pentru a vedea măsurile luate de Cinema City în urma scandalului din iarnă.

6 Comentarii

 1. TNH 27 martie 2012 la 10:10 - Raspunde

  7. Da, au scăpat de tortură şi acum trăiesc o dramă: drama că dacă vor în continuare să trăiască trebuie să se ascundă de agresorii care le ştiu adresele. Sau drama că trebuie să se mute şi nu le ajung banii pentru chirie şi crescut copiii. Sau drama că nu pot gândi limpede atunci când e vorba de propria viaţă. Sau drama că au nevoie de consiliere psihologică ca să n-o ia razna.
  Când fug dintr-un iad lucrurile nu devin roz. E o dramă că vor trebui să facă o grămadă de sacrificii pentru a nu ajunge din nou în iad. Capisci?

 2. brontozaurel 27 martie 2012 la 16:08 - Raspunde

  #9 Muierea din poza 30 mi se pare superba

 3. Laurentiu 27 martie 2012 la 18:23 - Raspunde

  Eu l-as executa pe Boldea sau l-as arunca in mina, la munca 🙂

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.