Scurtissime (143)

 1. Secția de Chirurgie cardio-vasculară pediatrică de la Spitalul Marie Curie din București a stârnit un mic scandal, pentru că nu funcționează, întrucât personalul medical nu se prezintă la concurs spre ocuparea posturilor. Oare cei de la Inima Copiilor, cei ce au făcut campania, ce părere au?
 2. Primul Ministru, domnul Mihai Răzvan Ungureanu, a format un Consiliu al oamenilor de afaceri, astfel încât mediul de afaceri să fie reprezentat corect în mediul executiv. Era și cazul, că în rest cam toți (pensionari, asistați sociali, oameni ai muncii și funcționari) aveau interesele reprezentate.
 3. Poșta Regală Britanică nu mai livrează la o adresă din cauza unei pisici “criminale”. Cică. Amu, nu știu ce să spun, nu credeam că foștii stăpânitori a jumătate de lume au devenit așa niște fandosiți.
 4. Unii de la EVZ sunt îngrijorător de proști. Titlu:

  Dorel de la noul metrou a spart o conductă de gaze

  Dar:

  Compania care lucra la relocarea cablurilor de electricitate a fisurat o conductă de gaze în zona Valea Ialomiţei deoarece pe planurile de lucru nu apărea respectiva conductă.

  EVZ

  Cine e, deci, de vină? Dorel de la compania de gaze, care n-a știut să pună pe hartă pe unde trece țeava de gaz.

 5. Domnule, cred că s-au tâmpit cercetătorii: O fosilă descoperită în Siberia constituie dovada că oamenii vânau mamuţi lânoşi. E ca și cum ai spune că inuiții de la Polul Nord vânează balene ca să le ardă grăsimea și să se încălzească, Firește că oamenii vânau mamuți cu blană groasă. Pentru că le era frig! Jesus Christ… Descoperirea asta arată faptul că ăia de nu stăteau să degere bocnă nu erau retardați. Maxim.
 6. Știți de ce tripartita USL vrea să introducă în statutele celor trei partide incriminate un articol care să interzică orice colaborare cu PDL? Pentru că nu există cinste între hoți. Nu-i lau pe niciunii, că și PDL a făcut asta mai demult, doar constat o chestie.
 7. Ecaterina Andronescu a început să aibă monologuri de tip “Adrian Năstase“. Jur că dacă avea vocea lui, nu îi deosebeam. Dumneaei spunea că au fost umiliți. Eu cred că s-au făcut singuri de cacao. Mai ales dumneaei, care a început să apară la TV mai des decât cei mai mulți moderatori de televiziune.
 8. 17 eurodeputaţi români au votat o rezoluţie care cere României recunoaşterea independenţei Kosovo. Şi Elena Băsescu a votat pentru, dar “dintr-o eroare tehnică”. Sursa. Da, era o eroare tehnică. Îi făcea curentul gâlme pe singura sinapsă dintre cei doi neuroni.
 9. DNA cere urmărirea penală a lui Laszlo Borbely pentru trafic de influenţă, în dosarul renovării unui apartament pentru 20.000 de euro. Sursa. Ia să vedem, în cât timp iese UDMR de la guvernare…
 10. S-a găsit petrol în Australia. Sau gaze de șist. Sau ceva resursă mai importantă. Nu de alta, dar primii soldați americani au debarcat în Australia. Mă rog, probabil primii după 1941 încoace.
 11. Românii se pricep la miei. Eu cred că se pricep doar s-o belească.
 12. Statul Roman va cere explicatii oficiale Rusiei pentru Masacrul de la Fantana Alba. Sursa.
 13. Și tot despre acest al nostru popor:

  Degeaba ne împăunăm cu niste chestii istorice şi arheologice ştiinţifice privind primordialitatea noastra în acest loc si pe aceasta planeta, ca origine a culturii si vieţii pe planetă, pentru ca asta ne separã, esential, de civilizatie: hoţia.

  Hausmeister

Bonus, de la Boston Dynamics: robotul săritor, la fel de înfiorător precum cei din Fallout Tactics:

În joc, roboțeii cu multe picioare erau foarte greu de omorât. Când aveai norocul să dea câte o hoardă de de-ăștia peste tine, ăla erai.

2 Comentarii

 1. Laurentiu 06 aprilie 2012 la 09:55 - Raspunde

  1. Mi se pare lipsa de bun simt
  11. Romanul e priceput in toate, implicit la belit mielul.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.