Scurtissime (145)

 1. Patriarhia acuză: Biblia de la “Adevărul” este neoprotestantă. Sursa. Cică:

  Deoarece mai mulţi credincioşi ortodocşi au sesizat deja Patriarhia Română cu privire la faptul că au fost induşi în eroare de către cotidianul Adevărul prin oferirea spre vânzare a unei Biblii neoprotestante, solicităm acestei publicaţii ca în articolele promoţionale şi în spoturile publicitare să ofere informaţiile corecte despre ediţia Bibliei pe care o difuzează.

  România Liberă

  Ei bine, pe această cale cer și eu BOR să revizuiască biblia și să publice în ea numai informații corecte.

 2. Doi elevi din Braşov au oprit un jaf şi l-au predat pe hoţ la Poliţie. Sursa. Foarte frumos, îs curios dacă hoțul o să-i dea în judecată pentru lovire sau sechestrare.
 3. PNL cere Senatului să constate situaţie de incompatibilitate în cazul lui Radu F. Alexandru. Sursa. Tare, deci Parlamentul a validat prin vot un om incompatibil. Practic, a făcut o ilegalitate. Nimic nou sub soare…
 4. Sună a pace, când interesul este comun:

  Șapte puteri mondiale – UE, China, India, Japonia, Coreea de Sud, Rusia și SUA – au demarat un foarte ambițios și neobișnuit proiect comun, în care știința își pune mari speranțe că va asigura viitorul energetic al omenirii – primul reactor cu fuziune autoîntreținută.

  Science Focus

 5. OTV mai poate emite până pe 4 iulie. CNA i-a redus drastic licenţa. Sursa. E bun așa, o să crească audiența posturilor TV premium.
 6. În secret, homofobii ar putea fi ataşaţi de persoane de acelaşi sex. Iaca. No comment. =))
 7. Botnet-ul Flashfake/Flashback a infectat peste 600.000 de computere cu Mac OS X. Sursa. Nu, aceasta nu înseamă căderea Apple de pe piedestal. Înseamnă că au un produs mai complex și mai folosit. În continuare OS X este mai sigur decât ce vreți voi. Bonus.
 8. Pe mine de ce nu m-ați luat? De treci codrii de aramă, de departe vezi arzând…
 9. Da, poza asta chiar mă convinge să nu mai mănânc dulce…
 10. O aplicație de Facebook.

6 Comentarii

 1. TNH 11 aprilie 2012 la 20:37 - Raspunde

  6. Teoria cu homofobii care sunt atraşi de persoane de acelaşi sex e veche şi a fost enunţată de nişte gay care vroiau să-i reducă la tăcere pe pricipiul dacă îmi spui că mă urăşti, înseamnă că mă iubeşti dar nu vrei să recunoşti. De parcă dacă ei nu au ouă să recunoască ceva, nici restul lumii nu are.

  Să fim serioşi: tot ce urăsc, urăsc de-a binelea. Tot ce iubesc, iubesc din suflet. Şi ca mine sunt mai toţi oamenii, cu excepţia homosexualilor care s-au obişnuit să ascundă ce simt şi să acţioneze invers de cum ar vrea, tocmai pentru a nu se deconspira.

 2. joita lucian 12 aprilie 2012 la 14:07 - Raspunde

  Apropo de gestul eroic al celor doi…este de admirat..dar eu m-as fi gandit de 10 ori inainte sa intervin…exact cum ai spus…sa nu ma trezesc cu vre-o plangere!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.